5959lap Ciwan-76 trend yolda sade güzel yaptım gerçekten zarif hoş duruyor hem uygun hrm ihtiyacım olan herşey içindeydi görseli attım
Ciwan-76 5959lap üzerindeki baskılar beni tedirgin ediyor o yüzden kararsızdım ama sonra ne istediğime karar verdim buldum çok şükür 🥰
meliketwinbaby mickey lohusa takip trendoldan almıştım ona boşuna rokokoevi nden almak istemedim trendyolda hem kullanisli hem de uygun
mickey meliketwinbaby Bende sırf resim çektirmek istediğim için oradan alayım dedim. Kapalıyım, onlarınki de tam takım ondan. Nasip bakalım inşallah istediğim gibi olur her şey 🫠
125558 Ciwan-76 ben düz sade ve isimsiz tercih ettim beyaz olmasına dikkat ettim ilk giydiği beyaz olması sünnetmiş https://ty.gl/4o8xpfsd92 Bunu aldım
busykvc Ciwan-76 2 tane 4lü hastane çıkışı var. 1 tanede isimli tulum şapka eldiven seti var. Aşırı memnun kaldım yaptırdığım sayfadan ve kalitesine göre fiyatı aşırı uygun. İlgilenirsen fotoğrafını gösterebilirim 💖
Buseee55 Ciwan-76 Ciwan-76 trendyoldan aldım ben hem fiyatı uygun hem de kalitesi güzel sayfanın adı lilabio
Pelinklc Ciwan-76 bebesoill sayfasında Instagram’dan yaptırdım bugün elime ulaştı mükemmel kalitesi var numarasinida atabilirim farketmiyor ama çok beğendim ben 🙏
Kardelenevin Ciwan-76 Bence çocuk veya bebek giyim üzerine olan yerlerde var hem görüyorsun hem açıp bakiyosun benim içim o şekilde rahat ediyor dokunmam gerek
Ciwan-76 Kardelenevin haklısınız ama tecrübeli anneler var alıp memnun kalan görsel paylaşan guveniyorum onlara da 💙😍