Merveee1996 Denizm bende sordum bu soruyu ama cevap alamadım perinatolojiye randevum var hakan gölbaşı doktor bakalkm iyimi 🥰
Annemucize Merveee1996 perinataloji için bende ondan randevu aldım daha randevu günüm gelmedi kendisimi vardır asistanmı bilmiyorum inşallah kendisi vardır çok iyi ilgili bir doktor diye duymuştum tavsiye üzerine randevu aldım
Mommmmy Şehir hastanesinde doktor göremiyorsunuz ki . Ben gittim hep asistanları ilgilendi. Doktoru göremedim henüz ama asistan ilgiliydi. İbrahim doktorun adı
Merveee1996 Annemucize umarım asistan ilgilenmez bize doktorun kendisi lazım asistandanmı öğrencez bebeklerimizin durumunu saçma
Neslihan007 Annemucize merhaba gittiniz mi acaba doktora nasildi kac dk surdu asistani mi vardi kendisimi bilgi verir misiniz?
Neslihan007 Merveee1996 merhaba gittiniz mi nasildi kac dk surdu asistani mi vardi kendisi mi bilgi verir misiniz?
gdaslik Neslihan007 ben bikaç kere tahlil vs için gittim asistanlar var sadece. Çok kalabalık hastane. Ama cihazları yeni tabi doktor sadece kendi görüyor ve çok kısa bakıp herşey yolunda diyip gönderiyor. İmkanınız varsa özele gidin.
Merveee1996 Neslihan007 benimle asistan ilgilendi hiç resim bile vermedi çekebilirmiyim dediğimde ekranı kapattım dedi çok övülecekte bir hastane değil doktor zaten kendi ilgilenmiyo asistan bakıyo başka odaya yönlendiriyo seni detaylı için