sariniz13 Nergislyssa benimde aynıydı ama baş aşşağıydı 27.haftaya kadar o yüzden görememiştik ultrasyona girince hemen yüzünü gözünğ saklıyordu sıpa😂
sariniz13 Seyhan000 genelde 13 de falan belli oluyor devlet zaten 16 da söylüyor yada 14 falan cinsiyet için özele gidebilirsin hem daha net görürsün bebişii
biranne__ sariniz13 bazen iyi cihazlara denk gelebiliyorum işte her doktorun cihazı iyi değil o doktoru çok sevmiştim
sariniz13 biranne__ devletteki bütün doktorlara gittim malum randevu bulamayınca ya resmi vermiyorlar yada verdiklerinde bebek olmuyor😂😂
sariniz13 Enfal_06 hahahahaah benimde durmuyor hemen yüzünü kapatıyor elleriyle biraz karnımı hareket ettiriyorum sonra düzeliyor sıpa😂 bizimki eşimin kopyası olucak sanırım😂
Enfal_06 sariniz13 doktor pıt pıt vuruyor hareket etsin diye edince de durmuyor 😂🤣 bizimki hep ayaklarını sallıyor anlamadım ayaklarından ne istiyor 😂🤣
MahurunAnnesi MaşaAllah bütün bebişleri Rabb’im nazarlardan korusun 🥰 25 haftalik Kızımın resmi 🥰 bu ay görmek için sabırsızlanıyorum ikinci hamileligimde olsa ilki gibi heyecanlı 😄
MahurunAnnesi sariniz13 hareketlerini her dakika hissediyorum bu beni iyi ediyor ama görmekte istiyorum özlüyoruz yahu 😄♥️ sağlıkla alalım bebislerimizi kucaklarımiza insallah
sariniz13 Ozgednc hahahaha yanlış görmüş herhalde bidakine benim ultrason resmini göster bakın hocam böyle olur sinirli bebek diyin😂
Enfal_06 sariniz13 ay evet minik ayakları ayakları minnacık aldığım çoraplara bakıyorum küçücük nasıl ayaklarına oluyor diyorum 😂🤣 bebek ayakları minnacık oluyor 😂