Aleynadelen sariniz13 doktorunuzdan memnun musunuz ben aynı hastanede başka doktora gidiyordum artık onunla devam etmek istemiyorum. Canan hanımı da bir kişiden daha duydum sizce?
sariniz13 Aleynadelen evet ben çok memnunum çevremde herkes ona gidiyor güler yüzlü herşeyi detaylıca anlatıyor
2205  Bu da benim oğluşum 22. Haftada hem cinsiyetini hem de ilk kez yüzünün yarısını görebildik asla göstermiyor 😅
Dryfrmzz25 Suey yaa gerçekten ultrason da burunları neden büyük çıkıyor benim oğlumun yassı ve kocaman duruyor benim burnum küçük babasınında ince uzun güzel burnu var 😀 şok olduk burnunu görünce ultrason dan kaynaklıdır değil mii
Rabiakltk5 Dryfrmzz25 bunu bende çok merak ediyorum kızımın burnu ultrasonda büyük gözüküyor acaba göründüğü gibi mi oluyor yoksa ultrasondan kaynaklı mı 😂
Pamuk Rabiakltk5 Gökçenaz hanım bana ultrason resmi verdiğinde şok olmuştum karga burun gibi kocamandi😂 Ama hiç öyle olmadı minicik kibar burnu var oğlumun.
Rabiakltk5 Pamuk ay evet atsam şok olursun dur atim hatta kocaman burnu var inşallah bizim burnumuzda kibar minik olur 🥰
Rabiakltk5 Pamuk src=“https://img.imgyukle.com/2024/04/24/y4H4rN.jpeg” alt=“IMG 0577” border=“0”></a>
Kadersaahin sariniz13 19.hafta ilk kez gördük bizde oğlumun yüzünü 🧿 cuma günü detaylı ultrason var inşallah tekrar görürüz ❤
sariniz13 Esmaasya googleden mutlu resim sayfasına girin oradaki adımları takip edin fotoğrafı dönüştürdükten sonra kopyalayıp yapıştırın