4ysegulec Güzelyalı’da doğum yapanlar nasıl geçtiğini, hastane, personeller, ebeler, hemşirelerin nasıl davrandığını anlatabilir mi lütfen? Doğumuma çok az kaldı… Sezaryen/normal fark etmez tecrübelerinizi yazar mısınızz?🥹💗
Bir_nazenin01 Merhaba öncelikle ben ve ablam güzelyalı hastanesi Dr gülşah dalgacıya gidiyoruz ablam orada doğum yaptı doğum ekibi olsun hastane personeli oldun odaları olsun o kadar güzel ki verdiğiniz parayı hakediyor 🥰 Ama en çokta doktorumuz harika sizede hayırlı doğumlar olsun inşeALLAH 🌸💖💖
4ysegulec Bir_nazenin01 Allah râzı olsuun âmiin.💗 Ben ve Ablam da Gülşah Dalgacı’ya gidiyoruz ben 6. Aydan sonra geçiş yaptım. Gerçekten çok minnoş birisi. Fakat birisi geçen gün doğum yapmış orada erkek bir doktorda ve ekibi hiç beğenmemiş hiç ilgili değillerdi umursamazlardı falan demişler Ablam’a. O yüzden hastane çalışanları hakkında kafam karıştı. Gördüğüm kadarıyla hepsi normal henüz bir aksiliklerini görmedim ama doğum esnasında o bölümdekiler nasıl merak ediyorum açıkçası… Bir de her doktorun ekibi farklı mı acaba?
Bir_nazenin01 4ysegulec her doktorun doğum ekibi farklı benim ablamın ekibinde hiç erkek bile yoktu 🥰 bence içinizi ferah tutun 🤍
4ysegulec Bir_nazenin01 İçime su serptiniz şuan bir nebze de olsa.🥲💗 Doktoru, hastanenin ferahlığını çok beğeniyorum tek taktığım diğer çalışanlar nasıl çıkar acaba sorusuydu.