Dk16 Sancım degşet seviyelerde gece 11.30 dam beri düzenli çekiyorum şu an saat 8.30 ama açılma sıfır ne yapmam lazım ???
YagizAsyaMom Dk16 baya bir sıcak olacak suyu aç buharlı bir ortam olsun. O suyun altında bolca eğilip kalkma haraketleri yapman lazım birde belden aşağı ı sıcak su dolu bir küvetin içine oturtur açılman artacaktır
Ozgekin Dk16 sıcak suya otur istersen internetten açılma için neler yapılıyormuş bak inşallah açılman olur
Hanifeak Dk16 allah Yardımcınız olsun 🙏bende bu konudan muzdarip oldum çok zor bir avazda kurtulun inşallah
Benay Dk16 canım Meryem ana eli otu çok iyi diyorlar sen yurtdışındaydın galiba bulamazsın hemen ama Türkiye’de ailen Yada tanıdığın varsa söyle sana niyet ederek koysun suya Allah yardımcın olsun tek avazda kurtul inşallah Squat yap sancı izin vermese de yap zorla kendini merdiven in çık inşallah işe yarar
Hanifeak Dk16 inşallaj kurtulmuşsunuzdur 🙏benim kanamam da gelmişti öyle sancılarım başlamıştı zaten ama ben 4 gün 5 gece çektim mecbur o sancıları trombositlerim yüzünden hiçbir hastane kabul etmedi özeller dahil yani riske giremeyiz dediler yüzüme yüzüme en sonunda ZEYNEP kamişe gittim orda 5 cm açılmam olmuş ama onlarda kabul edemediler Kartal eğitim araştırmaya sevk ettiler ki ben orda gözetim altındaydım açılmam olmadığı İÇİN yatış vermiyorlardı o gece yatılımı verdiler suni sancı da verdiler sabaha kadar 10 cm oldu çatala çıkardılar dosyalarım doktorların önüne gelince acil sezeryana aldılar 😣ama sezeryana sonra dedim ki allahım sana şükürler olsun acı çekmemek ne kadar rahat birşeymil
Aysun2834 Dk16 cnm korkutmak istemem ama aynı durumu bende yaşadım hastaneye git ihmal etme bence bende 11den sabah 9a kadar ağrı çektim açılmam suyum vb olmadı doktorumda kontrol etti açılma yok başka birşey bu dedi nst ye bağladı içerde kakasını yutmuş kendini zehirliyormuş o yüzden çok sancı çekmişim benim ağrım 1saniye bile geçmedi doğum sancısı aralıklı gelirmiş 3-5dk arayla senin ağrın devamlımı aralarında bir kaç dk oynuyor mu ?