YusufKereminAnnesi Kızlar vajinada yanma neden olur idrar enfeksiyonu yok kaşıntı ve inanılmaz yanma ve kızarıklık var alttan muayene fobisinden doktora da gitmedim Ne iyi gelir bu nedir ne olur yardım edin şuan yanıyorumm
BesteCanerKutluzolu YusufKereminAnnesi korksanda doktora gitmek zorundasın Allah korusun bebeğe geçecek bişeydir belki
Smyy YusufKereminAnnesi mantar olabilir, sürekli çamaşırını değiştir ve bol suyla yıka canım , belli bi müddet devam eder ama sonra azalır inşaallah
murgan YusufKereminAnnesi dr gitmende yarar var cnm ama nacizane bir fikir olarak şunu söyleyebilirim bu mantarın için yogurt alıyorsun vajinana sürüyorsun 10 15 dk beklet ve ılık suyla yıka iyice kurula bunu hergün tekrarla geçer saçma dicekain belki ama bunu bana drum söyledi dene derim bir arkadaşa daha söyledim yapmış onunda geçmiş zaten yogurtta ilaç deil zarar vermez o yğzden denemekden bişeycik olmaz derim sana ama dedigim gibi drunada danısırsın kontrole gittiginde geçmezse
Melekcansu Şikayetleriniz mantar belirtisi. Tabi doktor daha iyi bilir. Bence fobinizi yenin ve zaman geçirmeden doktora gidin.