hepoyleolurzaten__ Oğluşum yüzünü göstermedi 20 haftayla uyumlu Kızcem 19+4 haftalık 😊 kafasında kistler varmış ama iki üç haftaya kendiliğinden kaybolur dedi Allah’a şükür sağlıkları yerinde
metemom_ hepoyleolurzaten__ ya sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım çok tatlılar 🥺💗💗ben 22+5 de gittim yüzünü kapatıp uyumuş yine göstermedi 😂
Mucizeayla hepoyleolurzaten__ masallaaahh bende ikizlere hamileyim inşallah bende böyle güzel haberlerle dönerim hep daha 13 haftalık zaman çok yavaş geçiyor sanki 🥹
hepoyleolurzaten__ metemom_ Maşallah sizde sağlıkla.alin bebisleri 🙏🏼 Benimde oğlum göstermedi iki eliyle kapatmış Gitmeden baya önce çikolata falan da yedim ona rağmen göstermedi detaylı ultrasona girdik doktorum görmek istersen önümüzdeki hafta içinde gel bakalım dedi 😂
metemom_ hepoyleolurzaten__ erkekler biraz inatçı galiba benim oğlum da hiç kımıldamadı normalde hiç durmaz 😂
hepoyleolurzaten__ Mucizeayla İnşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı Nasip etsin bende bu haftalar çabuk geçiyor gibime geliyor şuan 19+4 haftalığım detaylı ultrasona girdik 😊 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın güzel haberler almayı nasip etsin
Mucizeayla hepoyleolurzaten__ amiiin inşallah Allah’ım 🤲🏻 cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendiniz acaba 🙂
hepoyleolurzaten__ metemom_ sürpriz yapicaklar 😂 Ben diğer oğlumun yüzünü doguma kadar göremedim ne yaptıysam göstermedi doğumda gördük devamlı yüzünü rahimime saklıyordu Suanki de eliyle kapatıyor oda göstermicek herhalde genelde kizlar nazlı olur derler bilemedim 😂
metemom_ hepoyleolurzaten__ ya resmen elleriyle yüzünü kapattı bu da bir yetenek 😂 her ultrason aynı şeyi yapıyor cinsiyetini de 19 haftalıkken zorla öğrendik zaten
Nimet_27sumer27 Erkek çocuklar hepsi böyle sanırim supriz yapmayı seviyor lar benim oğlum da yüzünü göstermedi kızımin masallahi vardı yüzünü hemen gösterdi ama çok güzel bir duygu Allah olmayan tüm annelere yaşatsın bu Duygu yu 🥹
hepoyleolurzaten__ Nimet_27sumer27 Amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏼 Evet onları devamlı görmek istemek her gidişinde farklı şeyler görmek büyüdüklerini görmek çok güzel ve heyecanlı
Nimet_27sumer27 hepoyleolurzaten__ aynn önümüzdeki hafta kontorulumuz var haycan la bekliyor um oğlumu un yüzünü görmeye inşallah gösterir kendini 🥹
hepoyleolurzaten__ Nimet_27sumer27 Çikolata kahve falan yiyin gitmeden önce gerçi ben yedim göremedim 😂 elleriyle yüzünü komple kapatmıştı miniğim kızımda kapatmıştı ama açtı sonradan
Nimet_27sumer27 hepoyleolurzaten__ öyle yspicam inşallah gösterir kızımiz min maşallahı var o gösterdi kendini bu arada sizin kilerin kiloso ne kadar
hepoyleolurzaten__ Nimet_27sumer27 Valla doktor söyledi ama unuttum Normalde 19+5im ama oğlum 20 haftalık gözüküyor yani önde gidiyor başından beri Kızım normal adet tarhimle uyumlu Detaylı ultrason kağıdında yazıyorsa bakarım