Sabireeray Aryaa karnızın düz olması çok normal bebek daha çok küçük annesi 4 Aydan itibaren karnınız çıkar
LenaM MelisSeferoffa 32 haftalık ikiz👼🏼👼🏼 Çok şükür sıkıntı yok rahat geçiyor arada kalçama giren şiddetli kramp dışında :(((
izmirmasali35 Ecece henüz değil cumartesi iki test için gidicem belki o zaman söylermiş muallak olmakla beraber sizin belli oldumu ve ikili testi yaptırdınız mı
tugba_kck_1987 Yaaa kızlar bana bi yardımcı olun 18+4 haftamiz ama ay olarak 4 buçuk ay mi oluyo kaynanam hergün başımın etini yiyo senin 5 ayin bitiyo diyo ben bi hesaplayamiyorum tam olarak
Edssm tugba_kck_1987 4 ay 10 günlük hamilesin 5. Ayı bitirmen için 21+3 olman lazım. Gün sayını 30 a bölersen kolaylıkla anlarsın
EzEy 1. Ay: 1 – 4. haftaları kapsar. 2. Ay: 5 – 8. haftaları kapsar. 3. Ay: 9 – 13. haftaları kapsar. 4. Ay: 14 – 17. haftaları kapsar. 5. Ay: 18 – 21. haftaları kapsar. 6. Ay: 22 – 26. haftaları kapsar. 7. Ay: 27 – 30. haftaları kapsar. 8. Ay: 31 – 35. haftaları kapsar. 9. Ay: 36 – 40. haftaları kapsar.
Ecece izmirmasali35 evet yaptırdım bugün doktor söylicekti ama ben cinsiyet partisi yapmak istediğim için söylemesini istemedim 🤩