Gul33 Bolu, Düzce, Sakarya, Gebze’de ayrıntılı ultrason için tavsiye edebileceğiniz hastane doktor var mı?
emneyskl Gul33 merhaba yazınızı yeni gördüm. Bende boluda yaşıyorum bildiğim kadarıyla özelde yapan yok. Devlette bilgim yok .Ben izmitte araştırıyorum. Siz bulabildinizmi yazdığınız illerde.
Ceyceys Gul33 canım gebze merkez hastanesinde yaptırdı bi arkadaşım memnundu ordan fiyatıda araştırmış en uygun oraydı gebzede diyoda ne kadardı hatırlayamadım
emneyskl Gul33 doğrudur çevre illeri pek araştırmadım. doktorumda bana direk istanbul ve Ankara’da yaptırabilirsin dedi. O yüzden izmitte bakıyorum bende 😊
emneyskl Sibelbayram doktorum boluda ama boluda seçenek yok detaylı için. Ailem izmitte yaşıyor o yüzden izmitte bakıyorum bende. detaylı ultrosan için izmitte önerebilceğiz biryer ve doktor varmı acaba😊
emneyskl Sibelbayram 20.haftalarda bebeğin organlarının bakıldığı uzun süren detaylı ultrason için sadece. 😊
Sibelbayram Benim gittiğim doktorum sadece takip ettiği hastalara bakıyor diyebiliyorum ben devamlı takip için sordun diye anladım
emneyskl Sibelbayram teşekkür ederim yinede. Forumdan cihan hastanesini tavsiye eden arkadaşlar gördüm. Orası hakkında bilginiz varmı acaba 😊
Gul33 Sibelbayram ben düzenli takip de istiyorum. Düzceye yeni taşınıyoruz. Hala bir doktor bulamadık.
Sibelbayram emneyskl cihan hastanesi hakkında bilgim yok takip icinse benim gittiğim konak hastanesinede gidebilirsin