SiriusAb Kızlar çok afedersiniz ama kuyruk sokumumda ağrı var ilginç bir ağrı, eğilince ve oturunca kalçama bacağıma vuruyor. İlk hamilelik belirtisi olabilr mi? Yoksa fıtık mı acaba 🤔
Gizyy SiriusAb tek taraflı bacağa mı vuruyo peki ? İki hamileliğimde de tek belirtim buydu. Benim de kuyruk sokumundan Başlayıp sol bacağa vuruyodu
SiriusAb snayglll Ay bilmiyorum ki, şimdi sadece kuyruk sokumu değil, kalçama da ağrı vuruyor o yüzden fıtık mı acaba dedim? Fıtık nasıl olur onu da bilmediğim için 😊
Gizyy SiriusAb eğer sizinki de gebelik belirtisiyse şu an muhtemelen pozitiftir. Gecikmeniz var mı test yaptınız mı
SiriusAb Gizyy Daha gecikmem yok. 3 gün sonra görünüyor ama düzensiz oluyor bazen. Gecikme olmadan pozitif miydi sizin?
Gizyy SiriusAb ilk gebeliğimde adetten 3 gün önce pozitifti. İkinci gebelikte geç döllenme olmuştu o yüzden 10 gün geç falan öğrenmiştim
akduman09 Vallahi benim 30. Haftam hamilelikte bende de var kuyruk sokumu sol bacagıma iniyor agrısı arada ama çok sık değil gebelik belirtisimi bilmiyorum ama ben 30. Haftada yaşıyorum
Erkekannesi_ akduman09 malesef bendede var 18+0 haftalık bazen yatirmiyo bile acaba cinsiyetle alakası varmı
akduman09 Erkekannesi_ yani sanmıyorum benim kız bebeğim ama büyüdükçe bence kemikler açılıyor o yüzdendir ağrı 😕