Merve010 Kraft kenya, yoyko city ve joie arasında kaldım karar veremiyorum alanlar, kullananlar memnun olduklarınızı yazar mısınız eksi ve artı yönlerini ?
cakebabe Merve010 ben e bebekte çalışıyordum ürünler hakkında fikrim o yüzden var joie chrome tercih ettim ben travel diye geçiyor ama klasik hantal travellerden değil birde joie gerçekten malzeme olarak kaliteli bir marka
KayraVeAnnesi_06 Merve010 Travel almayın ben pişman oldum , puset takılan kabin boy bebek arabası tercih edin Tekrardan bebek arabası aldık
susaMom_ KayraVeAnnesi_06 Hangi modeli aldınız acaba bende prego solo modeli aldım puset bebek arabasinin üstüne konuyor
KayraVeAnnesi_06 Flanoz Bildiğim modelleri yazıyım Maxi cosi - leona2 Prego - lotus Prego - solo Prego - aria Bagi - neo Elele - mido2
KayraVeAnnesi_06 Merve010 Ben travel aldım elimde olduğu için tekrar pusetli bir ürün almadım . Benim aldığım pusetsiz bir model prego Quark ilk defa alacaksanız yazdığım modellerden hepsi de güzel bütçenize göre değerlendirebilirsiniz Ben çok araştırdım normalde elimdekini satıp bunlardan birini alacaktım ama eşim istemedi o yüzden pusetsiz tercih ettim
KayraVeAnnesi_06 susaMom_ Merhaba ben bunları araştırdım elimdeki travel modeli satacaktım ama eşim istemedi o yüzden bende puset olduğundan dolayı pusetsiz başka model tercih ettim . Kendi aldığım prego Quark modeli . Ama aldığınız model gayet güzel güle güle kullanın sağlıkla 🙏🏻
sariniz13 Merve010 aşkım ben kraft kenya b108 aldım travel sistem olarak geçiyor ama aşırı rahat ve çok hafif bi araba tekerlekleri diğer travel sistemlere göre kocaman değil ve önemlisi hantal değil
miamom Merve010 prego mios diyorum her yönüyle çok artı 😊 iyi ki aldık. Daha kullanamadik ama çevremiz biz aldıktan sonra bebek arabalarını buna çevirdiler herkes çok memnun şu an. Bir de cybex eezy 360 çok iyi diyorlar
susaMom_ KayraVeAnnesi_06 Canım ben ekstradan pusetini satın aldım sizin aldiginiz modele yakın solo kabin boy o da ilk aylar pusette sonra ki aylar bebek arabasında kullanabileyim demiştim hayırlı uğurlu olsun size de 😚
Flanoz Bebek arabası bakarken eşimin abisinin kızının 12 senelik arabasını bize vermeyi teklif ettiler. İlk çocuğum ona eski araba mı kullandırmalı yoksa yeni mi almalı😏