Güzelyalı Gülşah Hanıma gebelik yaşadığım dönemde gittim, kürtajla sonuçlandırdık malesef. hal tavır olarak çok tatlı cana yakın kendisi, genel olarak psiklojik açıdan rahatlatıyor ama bu süreçte nasıl olur bilmiyorum.
Aynı hastanede Kıvılcım Hanıma da gittim. O daha mesafeli, daha açıklayıcı sayılabilir. Smear testi, amh testi istedi benden. Klomen kullancaz dedi. Ama kendisi ile devam etmek istemedim ben. Şu sebepten diyemeyeceğim ama öyle gelişti diyelim.
Medicalpark hastanesi Burcu Yücesoy çok ismini duydum, klomen süreci onla yaşadım. Sonucları gösterdim iki ay üst üste klomen kullandırdı yumurta takini yaptı, çok harika bi doktor bilgisi de hali tavrı da aaaaama kapısında o kadar çok bekliyosunuz ki, gebe kalırsam gitmeyi düşünmüyorum. Ben de eşim de her seferinde bu kdar bekleyemeyiz diye düşündük.
Sadece 1 kere de Medline hastanesinde İlay Gözükaraya gittim, tamamen sans eseri sadece ona randevu olduğu için gitmiştim. O kadar naif ve bikgi açısından açıklayıcı bi insan ki, sanırım ben gebelik yaşarsam kendisini tercih ederim şu anda.
Benim deneyimim bu şekilde. Erkek doktor tercih etmiyorum rahat hissetmeyeceğimi düşündüğüm için :)