Zeynepalkann Kızlar 37+4’üm şuan doktor iki hafta ileriden gidiyo dediği için kafa yapısı büyükmüş sezeryana alırız dedi siz napardınız??
Minigiim-vebenn52 Zeynepalkann kaç kiloymuş ki ben olsam normal isterdim normalde dikişin olsa da iyileşiyor sezeryan dikişi gibi değil ki normal
Aysnr11 Zeynepalkann Günümü alır beklerim hiç de riske girmem yernde olsam. Normal doğum deneyip de son dk sezaryene alınan birisi olarak söylüyorum doktorunu dinle 🫠
Zeynepalkann Minigiim-vebenn52 3400 gram bebeğin kilosu baş çevresi büyük olduğu için doğumun çok zor olur dedi kanalda sıkışır çocuk dedi
Deletedmom_98 Minigiim-vebenn52 nerden biliyosunuz o kadar emin konusmussunuz iri bir bebek okarak doğmusum doktorlar sezeryan demesine ragmen annem normal istemiş sonuç 40 yasında durmayan kananamalar rahimde tahribat cevremde sezeryan yapıp 2 günde kalkan bir sürü insan var lütfen doktorun dediği üzerine bu kadar emin konusmayın özellikle bebeği iri annelere normal ol demeyin
Deletedmom_98 Zeynepalkann kimseyi değil doktorunuzu dinleyin normal doğumun bu kadar üstüne düşülmesine anlam veremiyorum bebeğinizin sağlıgı için doktorunuz doğru olanı söylemiş iri bebeklerde kesinlikle sezeryan en saglıklısı senelerce annem ile ugrastım bu yuzden 4000 kilo doğmusum 40 yasından sonra cıktı acısı durmayan kanamalar agrılar doktor ne diyosa onu yapın
1cocuk1bebek Canım onca sancı çekip son anda sezeryama dönmekte var bebeğin ve senin için hangisi daha sağlıklıysa öyle olsun başka doktorada gözükebilirsin hepsi aynı şeyi söylüyorsa yapacak birşey yok