Gereksizinsanlar Merak ettiğim bir şey var bebek kalp atışı 140 üstü olursa kız altında olursa erkek diyorlar sızde tuttu mu
tugcesakzci Gereksizinsanlar illaki denk gelen vardır fakat cinsiyetle alakalı söylenen şeyler hep hurafe canım
tugcesakzci Gereksizinsanlar oku,kendi ayaklarının üzerinde dur, koca eline bakma. Umarım çok pişman olmazsın sonrasında
Gereksizinsanlar Nnoktaa öyle değil abla takip ediyordum ama hesap açmamıştım ocak ayından beri kullanıyorum ama sadece hesap olmadan girdim onu diyom abla
Oznurunannesi Nnoktaa bende size bişey sormak istiyorum daha önceki yorumlarınıza istaneden sicotish kedim yeni doğum yaptı annenin aşıları tam ama bende hamileyim kumunu ben değiştirmiyorum toksoplazma ile alakalı sizce bir problem yaşar mıyım
61fragnat Oznurunannesi yok zaten bebekler anne sütüyle beslendiği için sorun yaşamazsınız. Çiğ yiyecekler tükettiklerinde toksoplazma olabiliyor .
Nnoktaa Oznurunannesi bunun güvencesini veremem size. Ama ben kumunu da değiştirmiştim. Akabinde el yüz hijyenime dikkat ederek. Herhangi bir problem yaşamadım 🥰
Oznurunannesi Nnoktaa bende sürekli ellerimi yıkıyorum sevdikten sonra kumuda temizlemiyorum ama yine de işte bi şüphe duymuyorum değil
Nnoktaa Oznurunannesi ben bu konuda biraz fazla rahatım. Sakınan göze çöp batar düşüncesiyle davrandım hep. Çok şükür bir şey olmadı. Hatta toksoplazma testini se yaptırmamıştım 😬