Hayalime Kızlar merhaba 26 haftalık gebeyim ve neredeyse 1 aydır geçmeyen öksürüğüm var doktoruma da gitmedim ilaç kullanmamak için aranızda böyle bi durum yaşayan var mı geçmesi için ne yapabilirim.gerçekten öksürmekten yoruldum artık.
Glbhr620 Hayalime bende sizinle aynı durumdayım 21 haftalık olduk öksürükten artık kasıklarım ağrıyor 😔
ZeyHus33 Hayalime ilaç fln kullanmadım Sağlık ocağındaki doktorum vermedi Kullanma Boğazıni sıcak tut yağla Kapat terlemeye çalış Terlediginde hemen üzerini değiş Ve sıcak içecekler tükettim sürekli bende o haftada Öksürük grip geçirdim sıcak ne varsa içtim Ve sürekli boğazımı kapattım böylece atlattım hiç ilaç Almadm
Hulo2105 Hayalime bir tatlı kaşığı nişastayı yarım bardak suyla muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin hemen gelcek zaten. Ocaktan alıp 2 kaşık pekmez ekleyin. Ben inanmamıştım geçeceğine 1 hafta sonunda uyku uyuya bildim. Pişman olmıycaksınız geçmiş olsun ❤️
Emel5805 Hayalime valla iyi rahat ediyorsunuz ben olsam bir dakika durmam ve doktora değil burdakilere güveniyorsunuz
_almirasmom Hayalime sabah aksam ballı zencefıl yedım bırde bogazlarım cok kotuydu cefax antibiyotik verdı doktorum 500 mg 2 haftada ancak bıtmıstı
Hayalime Glbhr620 geçmiş olsun canım korkuyorumda bebeğe de enfeksiyonun kötü etkileri varmış diye duydum evhamlanıyorum sürekli
Hayalime Birde bebek hareketleri de azaldı hareket ediyor ama eskisine göre daha az sanki .Öksürmekten bebekte etkileniyor galiba
Lavinya_16 Hulo2105 sıcak yada soğuk mu yemek gerekiyor bende denicem sabah yada akşam farkeder mi ??
Hulo2105 Lavinya_16 zaten ocaktan alıp pekmez koyuyorsun ya soğuyor ılık ılık ye hemen sabah akşam fark etmez özellikle akşam daha etkili ama yatarken gıcık oluyor ya ondan
Hayalime Emel5805 Doktora güvenmemek değil hamilelik durumunda zaten ilaç kısıtlı oluyor o yüzden doğal şeylere ihtiyaç duyuyor insan
Emel5805 Hayalime hamilelere göre ilaclar var benim arkdasim dogurana kadar antibiyotik kullandı mesela hastalık bebek için sıkıntı