Busraoz Meryykb01 Benziyordu oğlum şimdi 4.5 yaşında yüz hatları hala aynı, 2. Çocuğumu da gördük detaylıda az çok neye benzeyeceğini tahmin edebiliyorum 🌸
tatlibebegim_ Meryykb01 ultrasonda eşimin ikizi haftaya doğum var birazda olsa bana benzemezse bezelye parmaklarını ısıracam🤣
aslhnkrts9 Meryykb01 evet 😂 çok net olmuyo ultrason da görüntü ben kendim doğum yapınca şok oldum ultrason da hep eşime benziyordu bi doğdu tamamen kopyası 😂
Meryykb01 aslhnkrts9 anaam o kadar yani cümlenin girişinden sonra alakası yokmuş diyeceksiniz sandım 😄
Gorkemm Meryykb01 oğlum o kadar hareketliydi ki uzaylı gibi ultrason fotoğrafları alıyorduk hep eli kolu ayağı geçiyordu hiç durmuyordu o yüzden fotoğraflardakine hiç benzemiyor 😂
Meryykb01 fermaneva01 ay maşallah yabancı ultrason sayfaları var instagramda doğmuş haliyle paylaşıyorlar tam öyle olmuş ve çok benziyorlar😍
Zynp12 Meryykb01 en merak ettiğim şey bu işte 😂 Ultrasyonda Dr bile aynı annesi dedi gören herkes aynı sen diyor bakalım gorecegiz ❤️
Gmzgm Meryykb01 evet aynısıydı hatta bi pozu vardı doğduktan sonra aynı halini çekip birlestirmistim eski albümlerde kaldı yoksa atardım😊