yesildeniz 24.04.2024 tarihi yani yarın oğlum aramıza katılacak. Çok heyecanlıyım. Gece yatmadan papatya çayı içmeyi düşünüyorum 🙃 dualarınızı bekliyorum .
Sena-cy00 yesildeniz Bende mecburiyetten sezeryan olmuştum, kızım şükür 10 aylık oldu bile yakında yaşına gircek.. Rabbim size de hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🌸🌸☺
Kaderozy yesildeniz hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah sonra darısı tüm hamilelere olsun 🙏
Apopot yesildeniz bende 25.04 de oluyorum o kadar heyecanlı ve stresliyim ki anlatamam. Bide gripten çıktım azcık öksürük kaldı nasıl olcak bilmiyorum
rumeysa-1111 yesildeniz ayy bizimde yarın bende çok heyecanlıyım papatya çayi niçin acaba çok merak ettim
rumeysa-1111 Apopot ayy benim de yarın bende çok şükğr öksürük yok ama burnum tıkalı ve sürekli akıyor inşallah Allah şifa versin bi sorun çıkmaz ya bende ondan korkuyorum
yesildeniz Amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun. 38 haftalık sezeryan oluyorum bende. Çok heyecanlıyım bakalım😊🙏🏻
Apopot rumeysa-1111 doktorunuzla konuştunuz mu bu durumu ne dedi ben yarın da böyle olursam muhtemelen ertelemesini isteyeceğim ameliyattan sonra dikişler acır çünkü öksürdükçe
rumeysa-1111 Apopot yok daha hiç konuşmadım yarın belli olucak bakalım ama benim ertelemez galiba çünkü 39+1 hafta olduk
Tugba_- yesildeniz Ben de 1 mayıs da sezaryen doğum yapıcam bebeğim kordon dolamış boynuna o yüzden mecburi sezaryen dedi doktorum hastane çıkışında ne giyeceksiniz dikişli olacağımız için hamile taytı giyiyorum hep hastane çıkışında da giysem sıkıştırırmı beni acaba
yesildeniz Tugba_- ben hamile eşorfmanları ve elbisesi tercih ettim. Tayt rahatsız eder. Lcw da hamile gecelikleri var onlardan aldım