Ozlemizm Merhabalar yarın doğumum var inşallah, doktorum bir gün öncesinden süt için bestlak damlaya başlamam gerektiğini söyledi ama kime sorsam doğumdan sonra kullanmış. Sizler kullandınız mı
Sizdenbirii1 Ozlemizm fark etmez ki sonuçta yarım doğummuş yani bi gün önceden bişi olmaz zaten anca etki ediyor ben kullanmıştım
tugcesakzci Ozlemizm hiç ihtiyacım olmadı sütüm direkt geldi ama ben duydum doğunm öncesi de kullanıldığını Happy Kidste okumuştum.
YldrmNUR Ozlemizm ben sezaryen öncesi kullananlar olduğunu duymuştum. Zararı olmaz bence kullanabilirsin
tugcesakzci Ozlemizm sağlıkla kucağına al canım 🙏 seni ayağa kaldırırlarken yere bakma ve sürekli yürüyüş yap daha kolay atlatırsın. Rabbim kolaylık versin şimdiden
minik_kurabiyeee Ozlemizm ne demek rica ederim gerçekten çok etkisini gördüm ilk zamanlarda hep onun sayesinde sütüm arttı
Zeyasln Ozlemizm kullanacağım listemde var gün belli olunca 2 gün öncesi başlayacağım oğlumda bilmiyordum sezeryandan sonra kullandım faydasını gördüm o yüzden erken kullanacağım
Ozlemizm tugcesakzci amiiin inşallah 😍 kahve ve hoşaf da getirin dedi doktorum, ilk ayağa kalktım mı tamamdır inşallah
Ozlemizm tugcesakzci amiiin inşallah 😍 kahve ve hoşaf da getirin dedi doktorum, ilk ayağa kalktım mı tamamdır inşallah
AbcAhmet Konudan bağımsız ama bişey sormak istiyorm bende 4 gün önce sezeryan oldum sezeryandan kaç gün sonra duş aldıniz siz
An53 Ben doğumdan 10 gün önce başladım bestlak kullanmaya sütüm doğumdan 9 gün sonra geldi. Biraz da genetik olduğunu düşünüyorum 🙏
yelizoo Benimde yarın sezeryan doğumum var, doktorum böyle birşey söylemedi ama kullansam da zararı olmaz sanırım eczaneden mi temin edebilirim
Ozlemizm yelizoo Sizin de Allah yardımcınız olsun ☺️ ben kendim sormuştum doktora sezaryen olacak sütüm hemen gelmezse mama mı getireyim falan dedim, doktor kendisi önerdi alıp kullanabilirsin diye eczaneden aldım ☺️ ama yine de doktorunuza bir danışın derim