dimash Echanim normal doğummu sezeryan mı oldu doğumunuz? Bende 40. haftadan sonra beklemek istiyorumda
777momy snowglobe herhangi bir sıkıntı oldu mu bebeğinizde bizimde haftasından geride gelişimi ve biraz zayıf kilosu bazen korkuyorum stres oluyorum
Aysnr11 Kadriyekurt13 Özellikle kilo aldırsın diye bişey yemedim hatta gebeliğim boyunca hiç kilo almadım 7 kilo verdim son ay verdiğim kilonun sadece 4 ünü aldım nasıl olduysa bebeğim çok güzel beslendi 🤷🏻♀️
Zeynov zeynep_c Oğlum 39+0 4.100 gr sezaryen ile doğum oldu. Şimdi 35+0 kızıma hamileyim cuma kontrolüm var bakalım o kaç gr olmuş.🫠
Eceada0 Gksnf benim kızım da 34 haftalık doğru 2 kilo 11 gün kuvezde kaldı zor ama güçlü olun ve sürekli emzirin şuan kızım 6 yaşında ve maşallahi var
aysenuraydin2 zeynep_c İlk kızımı 39 haftada 2990 olarak dünyaya getirdim ikinci kızımı 36 haftada 2700 olarak dünyaya getirdim şimdi üçüncüye hamileyim bakalım kaç haftada kaç kilo doğacak 🥰 Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Alpsmommm zeynep_c 39+4 de doğurdum oğlumu 3500 normal doğum bakalım kızım kaçıncı haftada ve kaç kilo doğacak
asel_asl BusenurOzkan- normal planlamıştık ama 2 cm’den fazla açılmam olmadı o yüzden sezeryan oldum 💕