zeynep_c daha önce doğum yapan kızlar kaç haftalık doğurdunuz? doğurdunuz hafta ve bebeğin kilosu neydi?
Kader_25 karakayahavva00 İlk kızım 40+2 de 3265 Gr 53 cm ile doğdu Şuan oğlum olucak 36+5 de 2915 Gr dedi yarın 37+5 oluyoruz tekrar gidicez bakalım ne kadar olmuş
zeynep_c SenaBM yazılarını okudum şimdi :) 1,5 ay önce gelmiş. olsun sağlıklıysa gerisi hiç dert değil. 💝💝
Gksnf SenaBM merhaba, ben de şu an 33+4üm ve erken doğum riskim var. 34ü geçirmeye çalışıyoruz en azından. Sizin doğumdan sonra bebeğinizin süreci nasıl ilerledi, küvözde kaldı mı, ne kadar kaldı acaba?
Burcinn__ snowglobe sağlıkla büyütün inşallah🙏🏻😊 normal doğum mu yaptınız benimde bebeğim aynı şekilde uyumlu küveze filan girdi mi ciğerleri gelişmişmiydi?
777momy snowglobe herhangi bir sıkıntı oldu mu bebeğinizde bizimde haftasından geride gelişimi ve biraz zayıf kilosu bazen korkuyorum stres oluyorum
dimash Echanim normal doğummu sezeryan mı oldu doğumunuz? Bende 40. haftadan sonra beklemek istiyorumda
SenaBM Gksnf doğumdan sonra 19 gün küvezde kaldı ama benim gelişim geriliği vardı. Sizinbebişinizde kilo kaç
HanifeOkutan Gksnf Ben de 33+4 üm bebeğimin kilosu 2500. İlk oğlum 35 te doğdu kızım 36 da. Doktorum da bu da büyük erken doğabilir dedi. Dinlen 2 hafta daha gidersen iyi dedi ama öyle sancılarım var ki korkuyorum
Betren Gksnf Gksnf ya aynı gundeyiiiz bende 33+4 um benimde erken doğum riskim var sizin neden erken doğum riskiniz var
Nuurr_00 Gksnf kilosu ne kadar şuan bende 31+6 yım benimde erken doğum riskin var bizde uzatmaya çalışıyoruz
Canan-06 zeynep_c 7.ayıma kadar pop kekle süt sonrasnda mide bulantım geçmişti hurma ceviz kuruyemiş süt kaşar bunları çok tükettim şimdide öyle yapmaya çalışıyorum bakalım aynı olcakmı bebeğim anne karnındayken 4 ü aşmıştı doğum sonrası düştü 3.600 e
Gksnf SenaBM geçen cuma taburcu olmadan önce perinatolog baktığında 2100dü. Gelişimi normal gidiyor dediler. Suyu azalmış sınırda bir de rahim ağzım kısalıyor. O da en son 17mmydi. Yarın tekrar gideceğim. 37yi görmezsin doğar dediler. Size de çok geçmişler olsun, beraber nice sağlıklı ömrünüz olsun inşallah. 🙏🏽
Kutsal_koc SenaBM ya bizde de aynı sorun var şuan 33 haftalık olduğun 10 gün kadar gelişim geriliği var dedi doktor ve bu haftalardan sonra daha da geriye düşerse alırız diyor ama korkuyorum:( sizin süreç nasıl ilerleri sezaryenle mi alındı benim damarlarda direnç var tek damarla besleniyor bebeğim 😞