Çok zor bı doğum süreci geçirdim sevgili anne adayları.
41+0 doğuma gidecektim ki bı gün önce suyum geldi bütün akşam ama bende evimi topladım valizi kontrol ettim. Ve hemen acilden giriş yaptık 21.00 suyumu hemen kontrol ettiler ve suyum azalmış. Kendi sancilarimi bekledim. Bol yürüyüş ve squat yapıyordm. Acilmam 1 cm di. Diğer sabaha 2 cm oldu. Aniden kendi sancılarm oldu ve 5 dkya bir 3 e düştü. Uzandım uyudum biraz. Sancılarım kesildi. Doktorum hemen suni sancı verdi. Artık nefes alamaz olmuştum bebeğim yüksekti. Sancı geldikçe ben bagirdikca göbeğim yükseliyor. Doktorum 24 saati doldursun öyle sezeryana alırım dedi. Bekleyelim. Acilmam 4 cmdi artık 18.00 olmuştu saat. o da suyumun geldiği sureydi. Doldurmuştuk artık. 18.30da ameliyathaneye girdim. 18.45te bebeğim dünyaya geldi. Onun sesini duyduğum an herşey geçmişti. Narkoz etkisi geçtikce yanmalarim oldu ama yürüdükçe hafifledi. Bebeğimi kucağıma aldığım an emzirdikce bütün açım geçti. Ne yasadiysam kabustan öte. Oğluşum herşeyi unutturdu. 3.700 doğduk bu arada💖💖. Hepinize kolay doğumlar diliyorum. Rabbim hepimize güç ve hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🏼🙏🏼