MorKelebek54 feridelevent_08 yumurtlamanin 17. Gunu kan verilmesi tavsiye ediliyo zaten. Gebelik var ama bebis yeni olsigu icin dusuk cikmis iki gun sorna tekrar kan ver iki katina artarsa sorun yok demektir☺️
KurabiyeninAnnesi123 feridelevent_08 cok erken olduğu için doktorun olumsuz konuşup canını sıka bilir bende bekliyorm sırf olumsuzu duyup moralimi bozmamak icin saglikla gelsinler inşAllah🤲
feridelevent_08 KurabiyeninAnnesi123 inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻🥺 düşünmemeye çalışıyorum 5 kimyasaldan sonra ilk defa kan vermek nasip oldu sağlıklı şekilde değerlerimiz artsın inşallah 🤲🏻🌸❤️
Melisin_annesi44 Merhaba ben azerbaycanlıyım bende 9cu günümde Hcg testi yaptırdım sonuç iyi çıkmışdı baya haftasını gösteriyodu
feridelevent_08 Gizemmisler maşallah darısı başıma inşallah 🤲🏻🌸🥰 siz kaçıncı haftanızda lekelenme yaşadınız … ben dün gece bide bu sabah acık kahve akıntı tarzında lekelenme yaşadım
Gizemmisler feridelevent_08 ben baya kanama yaşadım ilk haftalarda hatta bebek düştü kesin dedim ama tutundu çok şükür
Aysenur_2022 Bende 17 ile öğrenmiştim ilk başta düşük gelmişti bana da ama şuan 11 haftalık olduk bile içini ferah tut hiçbişey olmaz allahın izniyle