Edanurr28 32+3 de hiç bir hazırlık olmadan (ciğer geliştirici vs) olmadan aniden suyum geldi doğurdum bebeklerimin biri 28 biri 37 gün kaldı kuvozde birine göğüs tüpü takıldı çok yüksek enfeksiyon vardı birine kah şüphesi var topuk kanında problem var dediler taburcu oldular hastane hastane de gezdim şimdi 5 ay 7 gunlukler ikisi de sapasağlam üstelik premature gibi de degiller evet çok zorlandım çok özledim her gün kapılarında yattım sütüm azalmasin diye delirdim onlara şifa olcam diye uğraştım ama şimdi hepsi geçti baya baya şey diyorum bahar hocayı arayacagim nasıl cikardiysa öyle soksun geri yerine (ikisi de uyurken dibime dibime girmek istiyor) yani sadece bu günlerin geçici olduğunu bilin evet coook zor çok acı insan kendini doğum yapmış gibi bile hissetmiyor ama bu süreçte bebeklerinizin eksiklerini hazirlayin civilde premature bebek takımları var onlardan alın geldiklerinde minicik olacaklar çünkü ve bu hazırlık size iyi gelecek başka hiç bir şey sizi boyle güzel oyalamaz geçmiş olsun tez zamanda kavusun inşallah