Zeyneb35 Alt karın ve belim ıkı gündür çok ağrıyor bazen oturup kalkmada kasıklarıma öyle bi batma oluyor ki ılk gebelik çok korkuyorum öyle olduğunda tüm gün huzursuz oluyorum .. Karnımın içinde çok tuhaf şeyler hissediyorum karincalanma kaşıntı o karnımın yirtilması anlamına geliyor biliyorum da hepsi bir arada olunca korkuyorum ..
BusraNurAnne Bendede hep oluyordu heptr korkuyordum daha once 2 kez dusuk yaptigim icin di bu korkular ama cok gereksiz korkmusum kendine bosuna stres yukleme bol bol dinlen agrin oldugu gibi uzan ve ayaklarini dik altina yastik koy ayaklarinin dinlen agrin gecincede yavasca yan don ve kalk ani haraketler yapma yataktan ani kalkma dikkat et bunlara sonrasi Rabbim yardim edigor
incidemir Karincalanmada ur bicak batmasida olur karninda sertlesir vajinaya batmada olir boyle baskida olur bunlar hepsi normal ve hatta ayni anda bacaklar uyusur anlik rahim buyumeye baslio bu haftalarda.hatta sol yada sag kasik tarafinizda agrilar baslicak korkmayin ben kendimden biliom zirt pirt aha bebek gitti die acile gittim gide gele ogrendim tek cevap aliosunuz kan var mi akinti ne renk 😅 akinti beyaz ve kokusuzsa korkma normal kan varsa gecmis olsun.20.ci haftadan sonra kan gormedim diye acilden ayagimi kestim.kizligimdan beri enfeksiyon olunca agrisi bobreklere vuruo ondada alistim bi tane toz var icion 2 gunluk gecio inatci enfeksiyon gecmio alisio insan.simdi 34.5 deyim hickirikla tanistim mesela ben cocuk icerde sara krizi gibi bisi gecirio sandim megersem amniyo sivisini cok tuketip diyafram calistirip ciger gelistiriomus olmazsa kork dediler 😂 olaya genel bakinca icerde bi canli buyuyo goremion ne isler donuyor mantik yurutmeye calisiyosun ama ilk kez yasayincada komik teoriler cikiyo ortaya 😂🤪
Zeyneb35 incidemir yaaa ne güzel anlatmissin 😁 bende korkuyorum valla ya napalım alisincaya kadar post açarız 😁😁