Mucize_24 Sırtıma giren ve sırtımın tamamını saran bir ağrı var birkaç saat öncede üst üste iç bacak mujtemelen çatı kemiklerim ağrıdı hatta yürüyemiyor gibi oldum ayaklarımdan gücüm gitti birde mide bulantısı var bunlar doğum belirtisi mi 40+5 olduk
antk_05 Benim sancılarım bel ağrısıyla başlamıştı ufak sancılar giderek artmıştı ishal ve kusmayla devam etmişti. Sizin doğumunuz da yakın duruyor sıcak duş iyi gelebilir hem de sancıları başlatıp arttırabilir.
Mucize_24 antk_05 Sıcak duş aldım. Emin değilim ama galiba nişanımda geldi. Krem rengi sümüklü bir şeydi ama her yerde kahverengi gelir yazılmış
Seymas_27 Benimde şuan belim ve kasıklarim çok ağrıyor ilk gebeliğim bilmiyorum da sürekli tuvalete gidip geliyorum bişey yok gelmiyor sizce ne yapmalıyım
Mucize_24 antk_05 Hayır gitmedim dün gece nişanım geldi doktoruma yazdım. Sancılarımın duzenli olarak başlamasını bekliyorum henüz düzene girmedi
antk_05 Mucize_24 Allah yardımcınız olsun inşallah açılmanız hızlı olur sağlıkla bebişi kucağınıza alırsınız
selim10 Mucize_24 nişan dediğiniz ilk yazdığınız gibi mi krem sümüksü mü yoksa kahverengimsi kanlı mı nasıldı
selim10 Mucize_24 benimde geçen daha yoğun şekilde gelmişti öyle , hafif sarımsı , sümüğümsü. Acaba normal akıntı mıydı nişan mıydı. Kan vs yoktu