Nursen21 Senayemre 🤣🤣🤣 Canım ya kıyamam Bak ne güzel işte buda sana moral olsun inşallah doğumunuda böyle anlatırsın Sen kızkardeşimle yaşıtsın ve o daha okul okuyor şense anne olacaksın çok daha önemli birşey Bunun çok kıymetli olduğunu unutma
Btugl Senayemre oğlum 3750 olmuş boyu 51cm herşey iyi dedi daha doğuma 14 gün var ama heran olabilir hazırlıklı ol dedi doktorum bol bol yürüyüş yap santimin iyi dahada açılsın dedi
Btugl Senayemre aa hiç duymamistim faydasını gör inşallah cnm bide ben çok hareketliyim 37.haftaya kadar çalıştım evdeyim şuan hergün oğlumu okula getirip götürüyorum çarşıya çıksam yürüyorum evin içinde hareketliyim harekette bereket var cnm
Senayemre Btugl aynen canım öyle ama ben malesef hareket edemiyorm yürüyüş yapamıyorm sürekli evdeyim dısarısıda cok soguk cıkma gözüme geliyor
Yarenelibol Senayemre sıra bnde allahım sabır ver bu haftayı güzel atlatim😂 korkuorum bni bilgilendir Çok utanıyorm 18 yasındaym
Senayemre Yarenelibol bende 19 yasındayim🙈 doktorum beni tanıyor ki daha önce hastanede stresden heycandan bayılmıştım 😂geçen ay kontrolümde 37-38 haftalıkta cati muayenesi yapıcagini söylemişti bende hazırlıklı gittim ama kalbim hızlı hızlı atıyor utanıyorum geriliyorum . Fenalasmamamk icin zor duruyorum 😂🤷♀️Doktor çağırdı sakin yine bayılma heyecan yapma ddi😂önce ultrason dan bakti gayet iyidi haftaya tekrar gel cati muayenesi yapaym dedi ama ben yerimde duramiyorm geriliyorm sonra dediki hatta dur ben seni cati muayenesi yapayim haftaya kadar stresten duramazsn sen at şu üstündeki stresi dedi😂🙈
Senayemre Yarenelibol çatala cıkma burda hemen yatakta bakayim dedi tamam dedim pantolonumu cıkardm üstüme örtü verdiler önce enfeksiyon varmi diye öylw bakti sonra eldiven takti iki parmağına jel sürdü ve giricekmi diye kontrol etti saga sola götrdü biraz kastim kendimi hafif acidi sonra kasmayi bıraktim cok acımadi yumuşamiş rahim agzin dedi normal doguma müsait dedi🙈
Hafizeipek Senayemre sen 19 yaşında mısın ? 🤤 19 yaşındakiler muayene oluyor ben 30 yaşındayım hala doktordan kaçıyorum demek ki 😂😂😂😂 evlenmeden önce şu çatı muayenesi, smear testi, spekulum muhabbetini bilseydim yemin ederim evlenmezdim neslim tükenirdi 😂😂😂😂😂
Yarenelibol Senayemre ya tamam elini felan koyabilir ama gözüyle bakmasından utanıyorm hala eşime göstermemişim tam olarak adam bakmasın doğuma kadar utancımdan suratına bakamam ki yaa😂😂 stresten her gittiğimde elim ayağıma dolanıo iyi bayılmamışsın sende sen yaptısan bnde yaparım o zaman bnm eski doktorum bayandı o bakmıştı hiç çekinmedm açtm yatım rahim uzunluğuma baktı ama bu erkek biraz insan çekiniyor kocama eletmiyorm 9 aydır doktor garip gelio inş sağ sağlim atlatırım çok rahatlatın bni
Senayemre Yarenelibol 😂😂😂ooo benim ki bayandi erkek olsa bende gösteremezdm herhalde bilemiyorum 🙈🙈😂😂