Diamonds Kızlar normal küvet mi mantıklı katlanabilir olanlar mı katlanabilr olanlar aslında çok güzel ama biraz pahalı uygun alan varmı yada tavsiyeniz nedir 🤔 😍🌺
Tubabora Diamonds valla canım herşeyileri çok pahalı ben normal olanından aldım ne kadar kullanacağız sanki eğer imkanın var ise al tabi
2kizannesi- Diamonds Bana öyle yok katlanabilirmiş öyleymiş böyleymiş özellikli şeylere para vermek saçma geliyor açıkçası ya. Çocuğu yıkıycaz bi tek sonuçta 50-69 lira vermek varken neden 100-200 lira verelim ki ? Ben almıycam bile yeğenimin var onu kullanıcam 🤪
Nursen21 Diamonds valla A101 den aldımuygun birşey katlanabilir denk gelmedim bilmiyorum Zaten ilerde bunuda kullanmam herhalde ama Bence katlanır olması daha avantajlı olurdu
SeherNilgnBakrc Diamonds ben arkadaşımda vardı onu aldım henüz kullanmadım ama çok kullanışlı büyüklük olarakta ama bende o kadar para vermezdim zamanın varsa şubatı bekle e bebek indirime giriyormuş
Mlkengn Ben dün katlanan olanlardan aldım 157 tl ye. Diğeri 20 tl bile olsa evde kalabalık istemediğim bu daha pratik geldi. Bu şekilde tercih ettim.
Diamonds Evet şubatta doğum biraz daha bekleyeyim belki indirimleri yakalarım bir küvet kaldı bir de büyüyen beşik 🤔☺️ Allah yardımcımız olsun heppimizin ❤️ Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım
Semm Diamonds canım bnde ondan alıcamtım ama katlanabilir olan çok küçüktü ebebekte baktım 3 aydan sonra kullanılmaz diye almadım daradık bişeydi
Nostalgiaplatz Ben hiç küvet almadım. Küvet ve üzerine file hiç güvenli gelmedi. Yeğenim doğduğunda fileyle banyo yaptırdık fileyi tutan kanca kırıldı insan tedirgin oluyor. Eğer ki her banyoda yanınızda yardımcı olcak biri olcaksa alın tabiki de. Ben Direkt banyo desteği aldım e bebekten. Yattığı yer silikondan yumuşak ve delikli pis su akıyor gidiyor yani.Hemencecik yıkayıp sarmalıcam bebişi hem de tutarken kaydı düştü endişesi yaşamayacağım inşallah🙏🏻 https://www.hepsiburada.com/baby-jem-soft-banyo-destegi-pembe-p-HBV00000DB6LS?magaza=myra&wt_gl=cpc.tum.genel-mobil.pla&gclid=EAIaIQobChMIsdjT2YLR3wIVCOaaCh1JKAUHEAQYBiABEgJm2PD_BwE Şurdan görebilirsiniz kızlar
Minnoslar Nostalgiaplatz ama bunu nereye koyacaksın? Kendi banyonuzda mı yıkayacaksın? Genelde banyolar soğuk oluyor odasının ortasında falan yıkıyorlar. Senin nasıl bilmiyorum ama belki yinede küvete ihtiyaç duyabilirsin
LinaninAnnesi Diamonds benim kızım 4 aylık oldu katlanabilen küvet almıştım şimdiye kadar hep onun içinde yıkadık ama bu aydan sonra yıkayamam sanırım çünkü hiç durmuyo içinde kıpır kıpır valla rahat ama oturmaya başladığında daha rahat olur gbi öyle duş başlığı falan da takamadım ben zaten bebek küçük ama yer kaplamıyo işte ☺️
Melikezturk Diamonds bende katlanan istiyorum ama o parayi da vermeye acıyorum sonuçta yikanip cikicak çocuk uygun olandan alicam ona vercem boş parayi da kiyafetine veya başka bi eksigine harcarim
Oznurrrrr Ben eski usül leğende yılmayacağım altına havlu sercem 🤣 kullanabileceği uzun bir süre olmadığı için almak istemedim
Elifn Diamonds ben katlanabilir aldım canım e bebekten geçen indirimde,bence çok pratik ve mantıklı nelere para vermiyoruz ki🤷🏼♀️
Nostalgiaplatz Minnoslar duşakabinin içinde yıkayacağım canım. Banyoda zaten doğalgaz Peteği var soğuk olmuyor
emel16 Bende katlanan düşünüyorum. Bebeklerin herseyleri bi zaman sonra kullanılmıyor ki, bi kıyafet alıyorsun bi kaç ay sonra olmuyor mesela napalım hiç mi bişe almayalım yavrulara:) o yüzden küvetin gereksiz olduğunu düşünmüyorum. katlananlar pahalı evet bende çok para verme taraftarı değilim belli bir süre kullanılacak bişe için ama eşya kalabalığı sevmiyorum. Katlayıp kaldırırım kenara diye düşünüyorum diğeri kocaman kocaman banyoda öylece duracak yoksa.