Mavicee MrvBK çokkk teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏🏻 🙏🏻🙏🏻
Mavicee HK1 tabiii ki Rabbim dileyen herkese nasip etsin… inşalalh her şey yolunda olursa sizlere güzel tavsiyelerde bulunurum.. Dua ederim bol bol çokkk teşekkür ederim ❤️❤️
Mavicee Maimaa teşekkür ederim bat günüm aynı regl olacak gibi hissediyordum . Her zaman bir hafta önceden göğüslerim şişer ağrır aynı şekilde yine oldu hala da şiş ve ağrılı
Brgulll Mavicee öyle olması çok normal benimde belim çok ağrıdı bebek tutunuyor dikkat et kendine uzan ağır iş hiç yapma bence
Nakskdkdkd Mavicee hayirli olsun 😇 banada dua et olur mu bu ay ben de insallah cift cizgiyi goriyim cok istiyorum 😢
Mavicee MelodyFairy inşallah canımm Rabbim sağlıkla hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin ❤️❤️❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Zuhalsebu Mavicee yok yok benim de böyle koyuydu damlattığım an daha idrar kağıtta ilerlerken kıpkırmızı olmuştu ama tek korkmayın😂 illa ikiz olcak diye bi kaide yok sadece ihtimal😂
Mavicee Brgulll çokkk teşekkür ederim beta değerimi de paylaştım Allah isteyen herkese hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏🏻 ❤️