istkizannesi Onekim canım bilemiyorum ki 21+2 de gitmeyi düşünüyorum en müsait günüm o gün. Ama bana kalsa bu hafta gidicem🙈
istkizannesi Hknilknr 20 de bakıyolar mı yani? Bende mi gitsem ya😬 Birebir aynıyız bu arada bende 20+0 :)
Hamide87 Ben dun girdim ayrintiliya 20+1 de herseyimiz guzel cikti cok sukur sadece bebege giden damarlardan birinde birazcik direnc gordu doktor onun icinde coraspirin verdi o biraz canimi sıktı
istkizannesi Hamide87 canım Rabbim beterinden korusun üzülme hiç. 20 de bakıyolar o zaman? Bazı doktorlar küçük daha diyormuş bende sabretmeye çalışıyorum bir iki hafta daha
Hknilknr istkizannesi canim 19 haftalikken giden varmis burda gördüm gecen ay doktor yarina gün verdi ayrintiliya bakalım dedi bence tam zamani :))))
Hamide87 istkizannesi evet ayrintili usg 20. Haftada yapiliyor hayirlisi olsun siz kacinci haftadasiniz
istkizannesi Hknilknr yaa kimi doktor da erken geldin git haftaya gel diyomuş ama bilemedim canım şimdi
Hknilknr istkizannesi bilmiyorum doktordan doktora değişiyor demek ki zaten 20 haftalikken tamamen gelismis durumda neresi erken anlamıyorum? 🤷