rumeysa_mom Sinemm68 sonuçların gayet iyi canım ama yanlış bilmiyorsam sadece prolaktin yüksek çıkmış süt hormonu yani o da çok basit bir ilaçla düşürülüyor zate endişe etmene gerek yok 🥹
Serapkayaa1234 Sinemm68 bunu saglık ocagındamı yaptrdın canım bende hormanlarıma baktrmak istiyorumda doktora gıdıp ne dedin bi şikayetin falanmı vardı yoksa
_almirasmom Sinemm68 prolaktının cok normal bır deger yuksek deıl yuksek dıyen arkadas neye dayanarak solemıs merak edıyorum
rumeysa_mom Sinemm68 rica ederim canım benim ❤️🩹 hayıt suyu genellikle adet düzenleyici olarak içiliyor bildiğim kadarıyla ama aslanpençesi civanperçemi hayıttohumu karışık bitki macunu hormonları düzenliyor
rumeysa_mom Serapkayaa1234 canım adetin ikinci veya üçüncü günü kadın doğuma gidip hormon testi yaptırmak istiyorum dersen yaparlar
Sinemm68 Serapkayaa1234 canım kadın doğuma gittim 2. Bebek için 5 aydır deniyoruz olmuyor ilki hemen olmuştu oda tahlil bakalım dedi düzensizleşmişti adetlerim
rumeysa_mom _almirasmom benimde bu aralıklarda çıktığında doktorum yüksek demişti çünkü hatırladığım kadarıyla ve zaten düşürülmesi çok basit bi hormon yanlış söylemişsem bile öyle aman aman tehlikeli bi hormon değil yani 😉 merakını giderdim