Aerithma Ben özellikle bakım ürünlerinde çok kararsızım şampuan, krem vs gibi. Siz hangi markaları kullanıyorsunuz? Neler öneriyorsunuz? Hangileri daha güvenilir ? Biberon ve emzik philips avent kullanmayı düşünüyorum. O konuda da fikirlerinizi alabilirim.
Hamilebirisi_06 Aerithma sebamed aldım şampuan ve losyon olarak hatta eşim saç ektirdi doktor bile sebamed bebek şampuanı ile saçlarını yıkamasını önerdi içeriği güzel yani
busraltin Aerithma şampuan mustela aldım bakım ürünü fazla almdım bn pişik kremi e bebeğin kendi markasını aldım duruma göre bebiş doğunca alırım dedm emzik vs weebaby
betul2424 Aerithma bende daha almadım ama mustela alırım büyük ihtimalle sebamedin ürünleri benim cildime iyi gelmediği için onu tercih etmem ama mustela yağını da kullanıyorum şuan iyi ürünleri
MorKelebek54 Aerithma binerom olarak lansinoh tercih ettim gaz yapmiyomus bebege (izlediğim videoda oyle diyodu) bebek sampuan oisik kremini vücut yagini mustela aldim. Camasir deterjani olarak da siveno aldim☺️
MorKelebek54 Aerithma canim istersen esra ertugrul diye bi dogum kocu gini biri var artik ne deniyosa o meslege ne diyim bilemedim 😂 YouTube de videolari var ben o kasinin videosunda gordum o gaz olayini istersen bi bak izle emzirme ile ilgili de videolari var bakarsin istersen☺️
Bernush Aerithma şampuan pişik kremi mustela aldım, vücut losyonu sebamed aldım. Biberon olarak dr brown un kolik cam yenidoğan olanından aldım küçük. Bir tane philips aventin +1 ay aldım. Emzik avent aldım. Unibaby nin emzik biberon temizlemek için deterjanını aldım. Çamaşır deterjanı unibaby yenidoğan aldım. Otribebe burun aspiratörü aldım. Ateş ölçer de braun prt 2000 modelini aldım.