Lavinya21 Ylzknn helal olsun işini sonuna kadar hakkıyla yapıyor gerçekten Allah yardımcısı olsun💕 o zaman gözümüz arkada kalmaz gecede doğursak gelir 😂
Ylzknn Lavinya21 ekstra ücret alıyorlar ama gelir inşallah. Ben ilk doğumum pazara denk geldi avcılar hospitalde Aliye Hanımdı doktorum. Ekstra ücret ödedik gelmesi için.
Lavinya21 Ylzknn Özcan hocanın yanında doğum yapan akrabalarimdan hiç duymadm böyle bir şey açıkçası sonuçta doğum parası alacak ve onun hastasıyız mecbur diye düşünüyorum birdahaki kontrolde soracağım doktora
Esrakc Rabia_dgn bende medipole gitmeyi düşünüyorum dediginiz doktora giderim bi denerim inşallah memnun olurum. Yuzyilda dogum yaptim gercekten kimse ilgilenmiyodu o yuzden drgismek istiyorum
Esrakc Susu13 hahah kiz sana helal valla bende ben surekli ordayim sanirdim 🤣 kütahya porseleni bilirmisin 1. Etaplarin üstü oraya yakin sayilirim
Yzeynep 11+1 Sultangazi doktor önerileri varsa alabilirim Herkes bebişini sağlıkla kucağına alır inşallah 💞
Feras23 Rabia_dgn Bende aytekin hanima gidiyorum dogum ne zaman acaba sizin? Detayli bilgi verirmisiniz o gün gelince 🥹
Esragenc5353 Tuba-M55 Beylikdüzü kolan hastanesi _ ama ben bakırköy devlet Hastanesi’nde takipteyim.orda doğurmayı düşünüyorum iki tarafta da takipteyim.peki ya siz Tuba-M55
Feras23 Rabia_dgn App göre 43 gün kaldı 🥹 ben sezeryan istiyorum 39 haftada aliriz demisti ama daha tarih belirlemedik
Esragenc5353 Tuba-M55 orasıda güzel hastane ordada muane olmuştum ilk zamanlar Turhan Şengül / Ayşe hanım var kardeşim orda doğum yaptı hayırlısı neyse o olsun 🌼