Aysenurrrrbgccc Minebuhurcu 16 Nisan’da doğum yaptım. Odaları tek kişilik ve ikramları çok iyi. Lohusa şerbeti kuruyemiş meyve çay kahve kahvaltısı ve akşam yemeği baya iyiydi hastaneye göre. Aysel Kamerdi doktorum 25 bin ödedim nakitte bebeğin ilk 10 gün ki kontrolleri ücretsiz.
Aysenurrrrbgccc Aysesenaa Çok güzel ve ilgili bi hastane 16 nisanda doğum yaptım. Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz
Aysesenaa Aysenurrrrbgccc bazı hastaneler ebelere ve doktora ekstra ücret istiyorlarmış siz sadece doğum ücreti 25 bin ödediniz değil mi extra bir ücret talep etmediler
Minebuhurcu Aysenurrrrbgccc aysel hocaya gidiyorum 36 haftalık hamileyim normal doğum olacak doğum esnasında nasıldı aysel hoca
Ebru42455 Bende ilk doğumumu orada yapmıştım Şuan 2. Ye hamileyim yine tercihim medova memnun kalmıştım odaları tek kişilik içinde banyo tuvalet var bir tekli birde normal 3 lü koltuk vardı sanırım yatak olan
Minebuhurcu Aysesenaa çok memnunum işini iyi tapan bütün sorularınıza cevap bulabileceğiniz bi doktor tatlı dilli güler yüzlü
Canan2625 Beyza001 tamamdır teşekkürler bende medovaya gidiyim o zaman neredeyse 5 aylık olduk ama tam iyi bi doktor bulamadım ya özelde aynı devlette
Beyza001 Canan2625 rica ederim ben Fuat hocaya gidiyorum canım bi kaç kere gittim şimdilik memnunum iyi bir doktor
Canan2625 Beyza001 tamam canım tekrardan teşekkür ederim benimde aklımda Fuat hoca ve Seçil hoca var zaten hangisi denk gelirse en çok memnuniyet onlarda var çünkü