Ecegokce123 33 haftalik hamileyim aşırı baş ağrısı akşamdan beri ve karin ağrısı karin acısı acile gitsem mi böle bişey başına gelen oldumu karnimdanda durmadan ses geliyo garil gurul
BBusraa Ecegokce123 karın ağrısı mideden de ses geliyorsa üşütmüş mideni bozmuş olabilirsin ama tabii bilemiyorum baş ağrım da var diyorsun. Doktorunu bir ara sor istersen canım
nura23 Ecegokce123 bi kaç gün önce bende aynı durum yaşadım soğuk almışım sıcak giyin yorgana girin. baş ağrısı ise belki tansiyon vardır ve ya da hasta oluyorsunuz diye. ben başımı sal ile bağladım sıcak cay içip kalın giyinip uyudum akşama daha iyi oldum
Azrazerin Ecegokce123 çıplak ayak dolaltıysanız evin içinde ayaklardan çabuk üşütülğr direkt mideye vurur zaten sıcak bşiler için bugün istirahat edin geçmezse zaten doktora gidersiniz
Mucizesinibekleyenacemianne Baş ağrınız karın ağrısı eşliğinde oluyosa mutlaka tansiyon kontrolü yapın, hatta idrar testi de yaptırın protein kaçağı riskine karşı.. gebelik zehirlenmesinin en sık görüldüğü haftalar çünkü..
Ecegokce123 Akşam oluyorum sandim ole bi ağrı karin acıması çok oldu o geçti çok şükür ama bi kontrole gitsem iyi olcak