Yamanmomy Kızlar 25. Haftada gittk en son kontrole ama bebeğin yandan duruşu olsun yüzü olsn hiç göremedk hala 107 kiloym doktor kilodan diyor karın bölgen yağlı diye ama ben birazda ultrason cihazından oldugunu düşünüyorm ki kolan hastanesine gidiyorm tam teşekküllü bi hastane ama ultrasona bakarken elimi ayağımı hiçbişey belli degl ben anlamıyorm yani bi sorun yok kendi herşey yolunda diyor ama ben çok merak ediyorm🫤 kilodan dolayı benim gibi olan varmı
hayalim35 Yamanmomy kilodan dolayı olabilir sanki biri daha yazmıştı öyle bişi bnde 30 lü haftalarda doktor sadece yüzünün olduğu ultrason kağıdını vermişti
Rumeysacelikk46 Kilodan kaynaklı oluyor canım bende kiloluyum doktorum , karın bölgemdeki yağlanma netliği bozuyor dedi ☺️
Yamanmomy Rumeysacelikk46 hadiya her gittiğimde görürüm diyorm kilo arttığı için dahada zorlaşıyor doğumu beklicez ozaman😃
Rumeysacelikk46 Yamanmomy bitter çikolata ile kahve içip git benim kızım kendini zor gösterdi doktorum en son babası yüz görümlüğü istiyor dedi 😂 eşimde kızım ne istiyorsan alırım babaya kendini göster dedi öyle deyince kızım yüzünüze açtı 😂😂
elmaelmaelma Bence cihazla da alakalı. İlk hamileliğimde 118 civarı girdim doğuma. 10 yıl önce olduğu halde gayet güzel ultrason resimleri vardı. Şu an daha gelişmiş teknoloji olması gerekiyor ultrasonların. Başka bir doktora daha gidin isterseniz.