Alparslanmom__ Alparslanmom__ Ayaga kalkınca iki kasigimdada ağrı hissediyorum bu durumu yaşayan varmı normalmi anneler?
Lagertha_ Alparslanmom__ normal. 36. Haftadayım hala ağrıyor. Özellikle gece yatarken. Ama bazen idrar yolu enfeksiyonundan doktora da olabiliyor
Lagertha_ Alparslanmom__ büyüdükçe aşağı baskı artıyor. Doktorlar kanama olmadıkça ağrıları normal kabul ediyor ama siz yine de aile hekiminde idrar tahlili verin isterseniz. Enfeksiyon da kasık ağrısı yapıyor
Agcaslan Benimde oldu 24. Haftayim magnezyum ve dinlenme önerdi . Hafifledi biraz ama bu sefer de sol göğsümün altı ve sırtımda sol da yine sanki kaburgamda agri var gecmiyo bu başladı. Biri bitmeden başkası basliyo olsun buna da şükür diyelim yine de 🌼
Agcaslan Alparslanmom__ magnezyum eksikliğinden bu arada bide ağrıdan dolayı idrar tahlilide istedi ama sonuç için henüz gidemedim . Muhtemelen sizden de ister
Alparslanmom__ Sevcan62 gecms olsun bndede sırt ağrısı oluyordu yürüyüş yapyorum geçti şükür artk olmuyor bugün ilk defa kasık ağrısı yasadm rahim büyüyor diyemi acaba?
Sevcan62 Alparslanmom__ büyük ihtimal rahim büyüdüğünden bebek baskı yaptığından ağrıyordur dinlenin geçer size de çok geçmiş olsun
Alparslanmom__ Lagertha_ birkaç gün bekleyim devam ederse baskı doktoruma danışacagm çok teşekkürler 😊🙏