Burcu_drn Kızlar hormon sonuçlarım çıktı ama çarşamba günü gösterebilicem en erken. Anlayan varsa bir bakabilir mi 🥺 Progesteron 0.83 Lüteinizan Hormon(Lh) 2.350 Follikül Stimülan Hormon (FSH) 4.5 Estradiol (e2) 42
BusZeyRas Burcu_drn benim fsh 12 maalesef sizinki gayet iyi sanki ben de çarşamba veya perşembe göstereceğim her hastanenin referansı çok farklı
Guzelanne56 Burcu_drn regl ıken mı verdiniz normalde adetın 3. Günü hormonlara bakılması gerekıyor egerkı adetlıyken versıysenız ve ben sonucu doğru okuduysam 2350 lh hormonu çok çok aşırı yüksek yanlış yazmış olmayasınız 23.50 falan mı sonucunuz 23 bıle adetliyken yüksek ama 2.350 çok çok yüksek pcos mu var sizde
rumeysa_mom Burcu_drn e2 çok iyi Lh yüksek maalesef Fsh da yüksek Progesteron da iyi bildiğim kadarıyla böyle olması lazım
Burcu_drn BusZeyRas ay ben internete baktım da anlamadım 1 yıldır olmuyor çocuğumuz 🥺 anlayamadım nolduğunu
Burcu_drn Guzelanne56 Guzelanne56 Değer böyle regli nin 3.günü verdim. Pcos tanısı almamıştım daha önce. Çok mu yüksek gerçek ten
busskrmn Burcu_drn cnm lh ın yuksek degil arkadaslar yanlış anlamış 2 nokta diyor yani 2 virgül bişey bişey.. virgülün sonrası önemli değil 2 hadi 3 e yuvarlasan bile normal her merkez farklı bakıyor mesela bende 4.5 gibi yazıyor yani noktayı farketmemiş arkadaşlar bence bu hormon gayet normal googlada bakabilirsin korkutmuşlar seni
Burcu_drn busskrmn ay cidden ufak çaplı kalp krizi geçirdimmm 😄 amh diye bir şey yazmıyor 🥺 tsh, serbest t4, serbest t3, prolaktin bakmışlar. Onlarda normal değer aralığında