Onekim [silindi] valla canım benim Dr İbrahim Karaca zor buldum bende sürekli randevu varmı bakılmalı yoksa 1.2.3 ay gebelerde var sadece 3 aydan büyük gebeler diye yazar ayın 15ine buldum ben
Behiye07 Onekim İbrahim karaca ya ben 2 defa gittim ultrasondan bebeğe bakıyor hicbirsey demeden çıkıp gidiyor sırf öyle diye gitmiyorum yanına
Onekim [silindi] bu sabaha kadar bakıyordum hep normalde 16sına almıştım bugün Bi baktım 15ine var aldım hemen gece 12den sabah 8e kadar bakmanı tavsiye ederim iptal edenler oluyor
[silindi] Onekim doktora sormayı unutmuştum her seferinde kontrole giderken idrara sıkışık olmak mı gerekiyor
Behiye07 AyEr canım ben şuan 11 haftalığım Esenler kadın doğuma gideceğim orda yoksa eğer şimdi Bakırköy'den randevu alıp gitsem doktor beni yonlendirse yetişebilir im demi
[silindi] Onekim ben bi defa acil kadın doguma gitmiştim kanuniye şimdide normal randevuya gitmeye korkuyorum açıkcası
Behiye07 Onekim kanuni sultan Süleyman da tam bir acı ya insanlara nasıl davranıyorlar ben ilk doğumumda doğum yapacağım gün hastane hastane dolaştırırdım perişan oldum anlayacağın en çokta kanunide insanları tersliyorlar sürekli
Krasivyy Onekim imkanı yok aynı gün yapmazlar canm imkanın varsa araştır çok uyguna yapan yerler var ve ilgilenirler en azından
Onekim Krasivyy aynı gün zor biliyorum ama gittim bugün hiçbirşekilde randevu yok özele gidicem mecbur var mı uygun fiyatlı bildiğin bir yer
Krasivyy Onekim bnde burdan bi arkadaş tavsiye etti ona gitmeyi düşünüyorum bu hafta gop duygu hastanesi 290 dediler telde giden bayan çok memnun kalmış bnde ona gircem sende binara sor istersen