Safiye12 Kızlar beta hcg 1796 çıktı bugün ama kese gözükmedi bu betaya kese gozukmemesi normal mi başına gelen var mı lütfen yazarmisiniz
Sedacannn Safiye12 doktorunuzun kullandığı cihazı iyiyse 3000 değerde görürsünüz altan muaynede görünmesi şu durumda yüksek ama küçücük zaten biraz daha bekleyin
MorKelebek54 Safiye12 bence betaya gore degisen bi durum degil bu kuzum ben 1000 ile ogrnedim 5+0 da keseyi gördük ama cok minikti haliyle. Bebegin ne zaman olusmaya basladigiyla ilgili bence bu ama sen 1 hafta daha bekle tekrar git kuzum
Safiye12 Sedacannn normalde 6 haftalik ama geç döllenme olmuş dedi 4 haftalik anca dedi gec dolenmeyi yaşayanınız var mı kızlar
Safiye12 MorKelebek54 1000 betan olduğunda keseni gördün mü ve 1000 olduğunda kaç haftalik dedi doktor
MorKelebek54 Safiye12 kste bak dedigim gibi benegin ne zaman olustugu ile ilgili bence bu durum kuzum strese sokma kendini gebeligin kesin olarak var betan da gayet iyi yukselmis ☺️
MorKelebek54 Safiye12 betam 1000 ken 4+5 dim kuzum 5+0 dada keseyi gorduk. 5+0 da beta kac ti bilmiurkum ama
MorKelebek54 Safiye12 tamam iste betan cok iyi kotu bisi degil bu kuuzm merak etme her gebelik farklidir baskasinda da mesela 4 haftsliginda 150 500 de cikabikir her gebelik farkli yani dedigim gibi
Nesli46 Safiye12 benim doktorum beta hcg 5 binlerde gözükür demişti ve betam 4900 civarı kontrole gittim kese gözüktü bebek ve kalp atışı için biraz daha bekledim tabi 1 2 hafta sonrasında tekrar gittim🥰