Eyluull Kızlar yakın zamanda dogum yapan var mı nasıl memnunmusunuz özeller aşırı uçmuş o hastaneyi merak ediyorum
yeniannna34 Eyluull Benim size naçizane tavsiyem kimsenin memnun kalıp kalmadığını Hiç öğrenmeyin Çünkü çoğusu memnun değil aşırı kötü dıyor Çoğusu çok iyi diyor mesela ben 2021 de normal doğum yaptım çok memnun kaldım tekli odadaydım kocaman rahattım yemekten temızlıge superdı görümcem özel hastanede yaptı Ben de orayı düşünüyordum ama odaları görünce Çam Sakura da benim kaldığım oda da süperdi O yüzden bu bebegimi de özele boşa para vermek yerine Çam Sakura’da doğurmayı düşünüyorum Ama o kadar çok kötü yorum da okuyorum ki insan korkuyor Dediğim gibi kimsenin hikayesine bakmayın en iyisi kendiniz tecrübe edin
Msydn6 Eyluull muayeneye ve takibe gidiyorum doğumum yine orda olcak sezaryen olucam 3 yıl evvel pandemide de çam sakurada doğum yapmıştım memnundum bi sıkıntı yaşamadım
Kubra3402 Eyluull Ben 1 ay önce orda doğum yaptım pek memnun kalmadım ama şans meselesi kimide memnun kalıyor
Eyluull 3_oglan_annesi perşembe günü kontrolüm var benimde ama dogumda hala kararsızım bi özele bi oraya gidiyorum
3_oglan_annesi Eyluull oraya gidince özel odayida bı sorun veznede galiba bilgi veriliyo aklınıza yatarsa varsa eğer öle bişey belki enaznda rahat edersinz bnde gidince bı ara soracam öğrenince burayada yazarmisnz detayini
Eyluull yeniannna34 1 sene önce bi arkadaşım yaptı çok güzel diyor öve öve bitiremedi 2 ay önce bi arkadaşım yaptı rezillik diyor aşırı kararsız kaldım çok fazla dikişim oldu zorladılar normal olsun diye falan dedi korkuttu özellerde sürekli fiyat artırıyor
obirannea Eyluull Ben burada çok kötü yorumlar okudum bir çok kişiden şans işi galiba ama yerinizde olsam işimi sansa bırakmazdım ben ilk defa bir hastanenin bu kadar kötülendigini duydum
2cocuk2kopek Eyluull şey benim arkadaşımıda normale zorladılar kız ayrı yattı hastane de çocuk içerde sıkışmış oda özele küveze gitti 3 haftada o yattı. İnanın kimisi öve öve bitiremiyor kimisi de böyle zorluk yaşıyor
yeniannna34 Eyluull tabikş her devlet normalı zorluyor risk görmedıklerı sürece ama bende çok memnundum şahsen biraz bize biraz çalışanlara bağlı açıkçası bakalım bu sefer nasıl olucak ama kendınızı siz kötüye değil iyiye odaklayın korkmayın herkesin hıkayesı farklıdır Mesela kuzeyinannesı diye bir arkadaş yakın zamanda sezeryan oldu onun postunu okuyabılırsınız o cok memnun hıc sıkıntı yaşamadı dedıgım gıbı ıyı de var kötü de var maalesef Tanılı güzel doğum ıstıyorum ama bir gün için özele 20 bin vermekte insanı zorlar maalesef
elmaelmaelma Genelde hastanenin ilk 1-2 yılında doğum yapanlar memnun ama sonrasındakiler pek memnun değil, forumda okuduğum kadarıyla. Sorunlar ufak tefek şeyler olsa önemli değil. Ama spinal anestezi tutmadı, kesildiğimi hissettim diyenler bile gördüm.
yeniannna34 Eyluull Temmuz 19 gösterıyor tam 40 hafta ama bakalım ne zaman olur hayırlısıyla özele takıplıyım randevuyla uğraşamadım o yüzden bir kere muayeneye geldim kı kaydım olsun diye sizin ne zaman
ylmazgknrr Kubra3402 neden memnun kalmadınız acaba yani normal mi sezeryan mi oldunuz neler oldu anlatma şansınız var mı
Kubra3402 ylmazgknrr Doğururken sıkıntı olmadı sonrasında memnun kalmadım oda 4 gün kaldım doktorlar muayene edip bişey söylemiyorlardı siz gidip sorunca cevap verıyorlar oda doğru dürüst bişey söylemiyor görevli hemşireler tuvaletleri falan yıkamıyorlardı ne bileyim çam sakura temiz diyorlardı ama odaları pek temiz değil
Elifinannesi33 Kubra3402 hemşirenin görevi tuvalet yıkamak değil. Hizmetlilerde sorun varsada yapacak bişey yok
secoz Eyluull 10 gün önce arkadaşım doğum yaptı rezalet bi yer 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ yan kapısından geçilecek bi yer değil