Mavisbonck Oğlumuzun ismine çok zor karar vermistik aslında en sonunda cihan dedik ben çok istedim diye esim de olur dedi ama son 1 haftadır içim miraç ismine öyle ısındı ki anlatamam anlamı göğe yükselmek anlamında hz. Muhammet’i n göğe yükseldiği gece miraç kandili zaten bilinen. İkisini de çok seviyorum ama inanılmaz kararsız kaldım
HilalAkif Mavisbonck Soyisminize göre de karar verilebilir ama bence kesinlikle CİHAN. An ile biten isimler çok karizmatik. Hele de soyisminizle uyumlu ise, misal Cihan HARMAN vs
Mavisbonck HilalAkif artık deli gibi evde isimlerin yanına soy ismimi ekleyip sesli söylüyorum kulaga nasıl gelicek diye 😁 ama hala bi karar verememistim
HilalAkif Mavisbonck Cihan kesinlikle. Miraç anlamını söylemedikçe düşündürüyor. Ama Cihan yaaa. Cihan’a hükmeden bi nesliniz olsun. Amin 🤲 🤗
Nehirli Mavisbonck miraç bencede çünkü benim oğlumunda adı miraç doğuş ☺️ Miraçda doğmadı ama severek koydum..
HilalAkif Mavisbonck Cihan Cihan Cihan 40 defa söyle. Gözünü kapa. Ne kadar anlamlı göreceksin. 🥰 Miraç miraç miraç Sondaki ç sesi biraz zorlaştırıyor telaffuzu, dikkat ettin mi?
Zeynpatak Mavisbonck canim ben cihanşah istemistim . Dunyanin padisahi demekmis . Esim istemedi ama fikir olabilir sana bana cok agir guzel geldi