gizbirhil Kızlar 29+4 üz felaket bir kuyruk şokumu ağrısı var bu normal mi oturunca kırılacak gibi hissediyorum sanki popumun orda kemik kırıldı hissiyatı veriyor acıtıyor
Rabiul gizbirhil benim ilk haftalarımda vardı , zaten hasar vardı kuyruk sokumumda doktor simit önermişti bana eczaneden alabilirsiniz
Fundahakanb gizbirhil ilk hamilelliğimde hiç olmadı ama 2. De şuan kuyruk sokumu. Kasıklarım kemiklerim heryerim ağrıyor
aysima41 gizbirhil haftalarca çektimm 30. haftadvr sonra azalarak geçti sanırım şuan 36+6 yım ağrım yok maşaallah, umarım sizin de geçer
gizbirhil Rabiul benim yeni başladı daha önceden böylebirşey yoktu çok etkiliyor gündelik hayatımı işe de gidiyorum mahvediyor
Rabiul gizbirhil ben ofisimdeki sandalyemin altına koydum yaklaşık 10. Haftamdan beri simit üzerine oturuyorum ilk başlarda biraz ağrım oldu ama şuan çok çok iyim ağrım tamamen geçti
Rabiul gizbirhil birde ben koltukta otururken uzanırken kalkamıyordum zorlayıp kalktığım zaman iki büklüm kalıyordum doğrulamıyordum eşim gelip oturtup tekrar kaldırıyor yada kucaklayıp yatağa yatıyordu
Rabiul gizbirhil ilk zamanlar biraz ağrı oldu simitten dolayı da ama iyiki kullanmışım diyorum şuan ağrınız benimki gibi şiddetliyse kesinlikle alın pahalı bir şey değil 150 tl fln