Minkkelebekk Kızlar merhaba 27 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu geçirdim bitti derken mantar enfeksiyonu geçiriyorum nasıl geçirebilirim yaşayan var mı
Hamisbayan Minkkelebekk fitil veriyor doktor yoğunluğuna göre benimkini onun dışında birşey geçirmemişti
Hulo2105 Minkkelebekk doktor 3 gecelik fitil verdi dünya varmış 2. Fitilde geçti çok şükür. Resmen parça şeklinde akıntım geliyordu geçti
Minkkelebekk Hamisbayan o zaman doktoruma danışayım krem vermişti kaşıntı ve mantar için geçircek gibi durmuyor çünkü
Minkkelebekk Hulo2105 Bana kaşıntım için travazol krem vermişti gece sürüp yattığımda parça parça geliyordu ama bugün inanılmaz yoğun
Minkkelebekk Hulo2105 tamam o halde doktoruma söyleyim belki banada fitil verir siz kaç haftalıksınız
Minkkelebekk Edanur1210 doğuma yada bebeğe zarar veren bir durum mu doktorunuz ne diyor bu konu hakkında
Hulo2105 Minkkelebekk ben şimdi 22+2 yim. 14. Haftada akıntım arttı ve mantara döndü kaşıntı falan mahvetmişti beni.
Edanur1210 Minkkelebekk akıntı var geçmiyor dikkat edeceksin diyor kuru tutman lazım yıkama yapmıycan diyor
Minkkelebekk Hulo2105 benimde akıntım çok fazla peynir gibi değil ama beyaz ve çok inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza
Minkkelebekk ZeynepDuru17 benimde kaşınmaktan tahriş oldu o krem toparladı ama mantarı geçirmedi tabi
Hulo2105 Minkkelebekk ay zaten o akıntı kaşıntı yapıyor sonra da peynir gibi okuyor. Mantara ortam çünkü nemli severmiş. Fitil geçirir canım geçmiş olsun
Minkkelebekk Edanur1210 zaten ıslakken rahatsız olduğumdan kuru tutmaya çalışıyorum ama yeterli olmuyor