Gulsahhhhh Ipekokanliya sizin bana çok yardımınız olabilir hatta hepimize tecrübeli bir annesiniz . Neler alınmalı neler alınmamalı söyler misiniz ?
Ltfyyrdc5021 Elifsafa kendi dr umla gorustum canim kullanmassan enfeksiyon bebege gecerse sikinti dedi dr um kullanmalisin dedi cvb in icin tesekkur ederim
Ltfyyrdc5021 senayck tesekkur ederim canim hem kendi dr um hem acilin dr u kullanmam gerektigini bogazdaki enfeksiyonun bebege gecmesinin tehlikeli olcagini soylediler Allahim yardimcimiz olsun sağlikla gelsin bebişlerimiz.
Bsp Cancansu merhaba benimde detayli zamanim yaklastida perinotologmu bakior detayliya radyologmu acaba ??
Cancansu Bsp benim yaklaşık 20-25 dakika sürdü tok karnına gidin mutlaka bebeğin hareket etmesi gerekiyor tüm organları görebilmesi için kimileri çikolata yiyin diyor hareket etsin diye tercih size kalmış ☺️
Bsp Cancansu peki randevuyu nasil aldiniz once muayene olunmasi gerekior die okumustum burda bi postta randevu alip direk gidip detayli yapiliomu acaba
Cancansu Bsp bezmialemde gittiğim doktor test istedi daha sonra gidip periantologtan randevu aldım haftasonu da randevu verebiliyorlar
Bsp Cancansu ozaman ben zor bulurum ordan randevu hic gitmedim cunku hastaneye ben direk detayli icin randevu almak istiyorum cunku bana uzak biraz hastane muayene olup tekrar bida perinotolog randevusu bana zor tesekkur ederim bilgi verdiğiniz için💐💐
eoa BurcuY canim gittim cok iyi dr memnun kaldim bebek iyi dedi cok sukur ama benim sol damarim tikanmis corasbin verdi sorun olmaz dimi