Eldgrn Bzbz Herkeste etkisi aynı olmuyor bende çok işe yarayan biliyorum ondan tercih ettim ama bende etki etmedi maalesef
Eldgrn Sltny Şimdi baktım E vitamini ah yanlış yazmışım aklımda C vitamini olarak kalmış hemsirem ile konuştum şimdi Eczaneden kapsül E vitamini istesin dedi. Turuncu dışı benim aldığımın göğüslerim hemen toparladı onunla yaralar da iyileşti
Mucizeayla myavocado gümüş kapak alın mutlaka kanlı göğüslerimi tek başına iyilestirdi keşke hiç kremle ugrasmasaydim o acıları bosuna cekmisim
tugcesakzci myavocado göğüs kalkanı al. Hem içerisinde süt birikimi olur hem de kendi sütünle iyileşir. Biz 3 aylık olucaz. Sadece ilk doğduğu 1 hafta yaram oldu. Kendi sütümle iyileştirdim dediğim gibi. Sonra bir daha hiç yara olmadı. Memenin kahverengi kısmını tam kavramayı öğrendiği zaman yara da olmuyor. Önemli olan o kahverengi kısmı kavraması. Sadece ucunu alırsa yara yapar.
Ezgiyldz94 Lansinoh göğüs pompası elektrikli E bebekten wee baby marka biberon emziği Bez sleepy bio natural ve ıslak mendil Lanisoh göğüs.ucu kremi.hemen geçirdi yarayı Ağız.mendilleri mama önlüğü emzirme.yastigi alt açma örtüsü bunlari iyi ki almışım
Nnoktaa myavocado ben kesinlikle tahin yağını öneririm. Gümüş kapak kullanmadım ihtiyacım olmadı hiç. Nedir nasıl kullanılır bilmiyorum. Doğru emzirme tekniği yara yapmaz 😄 emzirme öncesi çoğunlukla memelerimi yıkadım. Emzirme sonrası akan sütle memelerimi nemlendirdim.