Eldgrn Yaptığınız alışverişler sonucu Ürün/Hizmet değerlendirme yorumlarınızı bekliyoruz. 🥰 İyi Ki; Tek kullanımlık alt açma örtüleri ben baby me kullandım. baby Vac burun aspiratörü keşke en başından alsaydım büyük kurtarıcı manuel ile bir yerden sonra nefes yetmiyor ve yeterli gelmiyor. Çoğu anne baba süpürgeye takılıyor diye endişe ediyor zarar verir diye ama içinde ki mekanizması gücü azaltıyor o şekilde çekiyor zarar da vermiyor. Munchkin suluk hiç boşuna başka almayın derim damlatmıyor ve yanlarından tutma yeri olduğundan bebekler kolayca içebiliyor. Yürüme arkadaşı 14 aylık oldu hala peşinde sürükler önündekilerle oynar. Depend muko çok kanamam olmadı ama öde geçene kadar çok iş gördü. Molfix bez ilk sleepy kullandım o sızdırma ve iz yapıyordu Molfixe geçtim şimdi 14 aylık olduk iyi ki Molfixe geçmişim diyorum. Sleepy ıslak mendil sarı kutu hani paketi kağıtımsı olan harika Gönül rahatlığı ile kullandım. Keşke; Travel sistem Bebek Arabası mom da pek çok kişi kullanışsız demişti ama beğendiğimden dinlemedim aldım. Pusetli kullanımda iş görüyor sadece aşırı yer kaplıyor arabaya zor sığıyor ve çok ağır. Göğüs pedi hiç beğenmedim Sürekli oynadı yerinden manuel burun aspiratörü bir yerden sonra güç yetmiyor yeterli gelmiyor.
Tubatgn Eldgrn Kesinlikle kabin boy bebek arabası alınmalı. İleriye dönük. İyi ki almışım. Çok faydalı bir post olmuş, çiçeğim🌺
Pamuk Eldgrn Hiç gereksiz bisey almadım.Daha doğrusu bisey almadım hep ailem aldi😂 Bana göre en hayat kurtaran seyler; Reflü yatağı Ağız silme bezi Önlük Emzik🫢
tugcesakzci Eldgrn Travel sistem bebek arabası… Almayın, aldırmayın bir tane kabin boy alın boşuna ekstra para vermeyin..
Eldgrn Nnoktaa bendeeee lansinoh aldım hiçbir işe yaramadı. Tabi işe yarayan vardır ama bende etki etmedi
myavocado Nnoktaa göğüs ucuna krem yerine ne önerirsiniz, yani gunus kapak mı, doğal zeytinyağı filan mı
Eldgrn tugcesakzci Keşke travele vereceğim parayı kabin boy bebek arabasına verseydim toplamını boş yere verdim para burda çok demişlerdi alma kullanışsız diye benim salak kafam dinlemedi aldı sonuç kabin boy aldım sonra
Bebek35bebek tugcesakzci kabin boy yeni doğunca kullanılıyor mu travel sistemde puset olduğu için mantıklı geliyor
tugcesakzci Eldgrn bize ebebekteki çalışanlar da çok zor olur tavsiye etmiyoruz dedi onlar bize bebek arabası anlatırken deneyimli birisi geldi sakın almayın travel dedi ammaaa ve lakiiin kaynanam ben alıcam ben alıcam deyip gidip travel almış djdkdkdj
Sabihagny Eldgrn kabin boy hangisi oluyor bu tekli bebek Arabası şeklinde olan mı travel de yanında puseti olan mı ikisinin arasındaki farkı söyletmisiniz ona göre bende bebek arabası almayı düşünüyorum
Eldgrn Flanoz Ya herkeste etki etmeyecek diye şart yok etki eden de çok var bende fayda etmedi ama herşeyi denedim olmadı hemsirem Kapsüllü C vitamini söyledi onu patlatip gogusume sürdüm o çok etki etti
tugcesakzci Flanoz bizim şuan kullandığımız baby care bora cross. Sürüşü falan çok güzel evet ama evimiz 4. Katta ve asansör yok indirmesi çıkarması çok zor oluyor o yüzden henüz almadıysan hiç. Bir travel sistemi alma. Cybex alacağım direkt en verimlisi o gibi duruyor
HmerveK tugcesakzci cybex’in travel sistemini aldım ama 11 kg. Baston olanlarda 8.7 kg. 2 kg fark var. Kaldırırken de sorun yaşamadım. Herhalde markadan markaya değişiyor.