Motheranddaughter 16 haftalığım Doktor bebeğin eşinin bebeğin önüne yakın olduğunu söyledi ve ilişkiyi yasakladı çok endişelendim başka doktora gitmeli miyim
Sude55 Motheranddaughter bebeğin önüne yakın derken o nasıl oluyor eşinin rahim ağzına yakın olmasını duymuştum ama
Mylittlemermaid Motheranddaughter ayrıca haftanız bu teşhis için çok erken 24. Haftadan sonra teşhis konulur genelde
Mylittlemermaid Haftaya kadar gittiğim doktor bebeğin eşinin rahim ağzına yapıştığını ve sezaryen olacağımı söyledi, kanamalı bir sezaryen olabilir rahim kaybı bile olabilir falan. Bir sebepten ötürü tartışmamız oldu ve ben 36. Haftada başka bir doktora gittim , eşin rahim ağzında olmadığını sadece yakın olduğunu korkulacak bir şey olmadığını dahası normal doğum yapabileceğimi söyledi. Ve 40+3 te sağlıklı bir normal doğum yaptım çok şükür. Demem o ki başka bir doktora daha görünün
Motheranddaughter Mylittlemermaid aynen doktor da öyle dedi ilerleyen haftalarda bunun tanısı konur dedi ama genede böyle bir şey söyledi sonuçta bende endişelendim doğal olarak 🤦🏻♀️
Mylittlemermaid Motheranddaughter çok iyi anlıyorum , gebeliğimi zehir etti bana önceki doktor , rahat olun güzel düşünün güzel olsun 🙏