matmazellayy Akyuz_90 😂😂 Allah seni benim ilk o yüzden tazeyim herhalde bilmediğime doğurayım gözüyle bakıyorum sizin kaç tane
matmazellayy yeschef-13 evet dimi bende çok seviyorum gezeyim çalışayım gün hızlı geçiyor bakalım kurban bayramında doğurmasak bari 😄
Akyuz_90 yeschef-13 kızlar inanır mısınız kaç gündür evde yatıyorum çamaşırlarım bile katlayamadım bu grip beni daha halsiz bıraktı dışarıyı gezmeyi çok özledim ☹️☹️
Akyuz_90 matmazellayy kesinlikle yeter bünyem kaldırmıyor ama beimde ilk sayılır çünkü diyer çocuklar bende gediler cnm 🥺
Akyuz_90 Dimplesgirll matmazellayy yani ikinci evlilik benim şimdiki cnm bu evilikte ilk olcak bebek ☹️
matmazellayy Akyuz_90 olsun canım rabbim hayırlı evlatlardan eylesin cümlesini bize de kolaylık versin
Sadeceanne2 Akyuz_90 😊😊😀dim i ya iki yemek yapıp iki evi toplayınca sanki dünyayı dolaşmışım gibi oluyor her yerim ağrıyor
Ceed_mom matmazellayy Amin çok teşekkür ederim bütün bekleyen anneler sağlıcakla kavuşsun inşallah ❤️
Ceed_mom Akyuz_90 ay evet bazen şimdi doguracam diye korkuyorum normal insanlar gibi hareket edip dışarı çıkabilmesi çok özledim 😅
Akyuz_90 Ceed_mom hayırlısıyla o gün de gelecek canım biraz sabır işimiz biraz zor ama bekleyeceğiz biraz daha 😍😍🥲