Akyuz_90 31 haftalık annelere sizde durumlar nasıl bu aralar ben stresliyim grip göz ağrısı baş ağrısı da başladı siz de nasıl gidiyor
Kub7a Akyuz_90 30+1 den selamlar kızlar ikinci gebelik ve ikinci sezeryan olacak 30 a girdikten sonra sanki yarın doğuracakmışım gibi hissediyorum o kadar hızlı geçiyor sanki daha kıyafetlerini bile yıkamadım başıma gelecekleri bildiğim için bende aşırı stres korku doluyum Allah yardımcımız olsun ❤️
matmazellayy Akyuz_90 2 hafta önden gidiyoruz çok ağırlaştım gebelik şekerim var nefesim çıkmıyor vücudumu ateş basıyor doğursam da rahatlasam diyorum
Nalinnn14 Akyuz_90 31+5 ten selamlar 😊 zaman geçmiyor sanki ağırlaşmaya başladıkça 🥲 sağ Salim kavuşalım inşallah bebiklerimize ❤️ Henüz hastane çantamı hazırlamadım 2 haftaya kadar eksikleri tamamlayıp hazırlayacağım ama eksikler bitmiyor 😂
Sadeceanne2 yeschef-13 Benim çakıldı kaldı sanki 30+1 olduk 🤷♀️🙃🙃 geçsede kavuşsak artık diye gün sayıyorum
Akyuz_90 Sadeceanne2 evet ya ağırlaşınca insanın bir işi yapamıyor en zoru da bu oluyor Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin 🤰🌼
Badgirl_ 31+6 dan selamlar doğum yaklaştıkça korkmaya başladım 2 doğumum olacak ilk doğumunda hiç korkmadım çünkü başıma geleceklerden habersizdim ama şimdi tecrübe edince doğum korkusu sardı bakalim rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah
Akyuz_90 Badgirl_ evet katılıyorum benim de ilk doğum haberim olmadığı için güzel geçmişti tabii şimdi 2 doğum 3 doğum insan bildiği için korku basıyor 😌
Sadeceanne2 Akyuz_90 😊😊😀dim i ya iki yemek yapıp iki evi toplayınca sanki dünyayı dolaşmışım gibi oluyor her yerim ağrıyor
Akyuz_90 matmazellayy vallahi canım benim de ya 30′dan sonra nefesim kesiliyor hiçbir şey yapamıyorum ağır geliyor her şey Allah yardımcımız olsun 🌼
Beyzanurk 33+4 teyim her hafta şunu yapayım bunu bitireyim diye plan yapıp hiçbirini yapamadan haftayı kapatıyorum son 3 haftadır böyleyim 30.haftdan sonra güncelleme geldi 😂
Akyuz_90 Beyzanurk Allah kurtarsın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim senin günler biraz daha yaklaşmış evet bize göre 🥲
dogurangaplumba Beyzanurk aaa bende öyleydim bugün yaptım artık bebeğin renkli olan çamaşırları yıkadım benim için büyük bir adım 🤣
yeschef-13 matmazellayy oyalanacak bir şeyler bulun hamişliği kenara bırakıp ne kadar hareketli olunursa bence o kadar hızlı geçiyor zaman
matmazellayy Akyuz_90 bende valla daha çantamı bile hazırlamadım savsaklıyorum hep temizlik çok zor geliyor
Akyuz_90 matmazellayy ben bir aydır çantayı hazırlamıştım sezeryan düşündüğüm için bakalım nasıl olacak belli bir gün de yok daha ama sancı gelse de bir an önce de olsa diyorum 😍😍
matmazellayy Akyuz_90 ilk gebelik mi ben Şuan ne yaşayacağımı bilmediğim için bende hemen doğurayım diyorum zaman geçse de doğursam 😄
Akyuz_90 dogurangaplumba çok iyi yapmışsın Allah hayırlısını kucağımıza almayı nasip etsin bu kadar eziyetten sonra rahatlanalım artık 🤲🤰
Ceed_mom 32+3 olduk serklajliyim zaman geçmiyor gibi artık hep dinlenmek zorundayım ve cok bunaldim artik ağrılar sızılar da eksik olmuyor tabi umarım zamanında gelir bebeğim 🙏
matmazellayy Ceed_mom rabbim yardımcınız olsun az kaldı birazdaha sabır rabbim sağ Salim kucağınıza almanızı nasip etsin şifa versin
Akyuz_90 Ceed_mom evet ya kilo aldıkça göbüş de büyüdükçe ağırlık basıyor çok iyi anlıyorum şu an bunu inan biraz daha sabır lazım bize 😉
Akyuz_90 matmazellayy Yok canım ya ilk gebelik değil bu yüzden korkular çok sezeryan olayım da tüpleri bağlantım yoksa bu gidişle 10 tane çocuk doğuracağım😁🤣🤣🤣